Home / Administratie / Anunţ important pentru avocaţii din Baroul Mureş

Notice: Trying to get property of non-object in /home/zideziro/public_html/wp-content/themes/sahifa v5.5.3/framework/parts/post-head.php on line 69

Anunţ important pentru avocaţii din Baroul Mureş

avocatiServiciul secretariat al Baroului Mureş a anunţat, pe site-ul Baroului Mureş, că încheie, pentru avocaţii care solicită, asigurarea de răspundere obligatorie pentru anul 2016, cu SA Asirom VIG – Sucursala Mureş, zilnic între orele 9.00 – 13.00. “Avocaţii care vor încheia această asigurare într-o altă modalitate decât cea prezentată mai sus, sunt rugaţi să prezinte copia contractului de asigurare la serviciul secretariat al Baroului Mureş. Vă informăm pe această cale că neîndeplinirea obligaţiilor prevăzute la articolul 231, alineatul 7, din Statutul profesiei de avocat atrage neînscrierea în tabloul anual al avocaţilor cu drept de exercitare a profesiei pe anul 2016”, a precizat avocat Nicolae Galdea, decanul Baroului Mureş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

SMYK All for Kids România deschide primul magazin la Târgu Mureș

Din 3 iulie, SMYK All for Kids ajunge la o rețea națională de 18 de …