Home / Administratie / Claudiu Maior: “Am “confiscat” oraşul pentru a-l reda târgumureşenilor cu o “faţă” nouă”

Notice: Trying to get property of non-object in /home/zideziro/public_html/wp-content/themes/sahifa v5.5.3/framework/parts/post-head.php on line 69

Claudiu Maior: “Am “confiscat” oraşul pentru a-l reda târgumureşenilor cu o “faţă” nouă”

maior bilantClaudiu Maior, viceprimar al municipiului Târgu-Mureş declara recent că anul 2015 a fost un an al realizărilor în ceea ce priveşte activitatea în plan administrativ. “Mă bucur foarte tare că, în ciuda piedicilor, obstacolelor pe care le-am întâmpinat, 2015 a reprezentat pentru administraţia publică târgumureşeană un an al realizărilor. Şi când afirm aceasta, mă refer la lucrările de construcţii pe care le-am realizat atât cu bani de la bugetul local, dar mai ales cu sume provenite din proiecte europene. Am izolat termic blocuri de locuinţe, am reabilitat parcuri, spaţii de joacă pentru copii, am refăcut din temelii mare parte din infrastructura rutieră; aduceţi-vă aminte cum arăta municipiul Târgu-Mureş în urmă cu doar 3-4 luni de zile: un oraş aflat în şantier…. Am “confiscat” oraşul preţ de câteva luni, pentru a-l reda târgumureşenilor cu o infrastructură nouă, solidă, capabilă să satisfacă pretenţiile cu care i-am obişnuit pe târgumureşeni. Mă bucur, totodată, că cetăţenii au fost şi rămân foarte receptivi la manifestările cultural-artistice la care au fost invitaţi de către Primăria Târgu-Mureş să participe. Şi au venit într-un număr impresionant; să ne aducem aminte de Zilele Târgumureşene din Parcul Municipal şi Piaţa Trandafirilor, de seria de “Concerte ale oraşului” din Piaţa Teatrului, de Simfoniile de toamnă – Sărbătoarea vinului şi a artei meşteşugăreşti, de recentele concerte desfăşurate de 1 Decembrie – Ziua naţională a României, 4 decembrie – când am inaugurat iluminatul festiv la bradul din Piaţa Trandafirilor, 6 decembrie – inaugurarea patinoarului artificial, concertele de colinde ale lui Cristofor Teodorovici, Ioan Bocşa şi Ştefan Hruşcă de la Centrul Cultural “Mihai Eminescu”, respectiv Piaţa Teatrului. Asta înseamnă că locuitorii ştiu că Primăria municipiului Târgu-Mureş este alături de cetăţenii săi, români şi maghiari deopotrivă, îi respectă şi le doreşte ca anul care vine să fie unul mai bun, mai prosper şi plin de realizări”, a declarat Claudiu Maior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Anunț privind deschiderea consultării publice

Astăzi, 3 iulie 2020, Consiliul Județean Mureș anunță deschiderea procesului de dezbatere publică privind următorul …