Tîrgu Mureș, centru pilot în medicina preventivă Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 210 Vizualizări

Tîrgu Mureș, centru pilot în medicina preventivă

11056630_764752930323760_2978078661907364098_oCentrul medical Tîrgu Mureș ar putea deveni centru pilot în medicina preventivă. Fundația Livemed din Tîrgu Mureș își propune să demareze un proiect pentru implementarea medicinei preventive în România, iar în acest sens se dorește înființarea unui centru pilot la Tîrgu Mureș.

Sub conducerea unei echipe conduse de prof. dr. Mircea Chiorean, cofondator al SMURD, fost șef al Clinicii Anestezie și Terapie Intensivă din Târgu-Mureș, proiectul experimentat la Tîrgu Mureș va fi predat și Ministerului Sănătății și generalizat pe țară. În acest sens, se face un apel umanitar iar persoanele și instituțiile care doresc să sprijine proiectul pot face donații în contul Fundației Livemed.
„Proiectul este destinat pacienților sănătoși și well-beingului. De asemenea, este destinat prevenirii bolilor și morbidității, cât și morții premature. Dezvoltarea proiectului necesită cheltuieli pentru local, personal medical și aparatură și chiar o caravană medicală mobilă. Persoanele fizice, instituțiile publice, companiile de stat și private, fundațiile, asociațiile și bisericile pot contribui la implementarea acestui proiect „sui generis”, de importanță națională pentru sănătatea poporului român, prin donații sau direcționarea a 20% din impozitul pe profit și/sau 2 % din impozitul pe venit în contul Fundației Livemed: RO53 INGB 0000 9999 0411 2660 – lei, ING Bank Tîrgu Mureș”, a precizat președintele Fundației Livemed, prof. dr. Mircea Chiorean.

Potrivit profesorului, sponsorilor li se va oferi și cartea „Iluzia Nemuririi” prin comanda la sediul fundației, iar după pornirea activității consultații preventive gratuite pe fise speciale. „Iluzia Nemuririi” își propune să aducă în atenția cititorului un subiect de mare actualitate, finalul vieții și ceea ce este dincolo de el, prin prisma omului de știință și a medicului care a asistat la despărțirea individului de corpul său fizic și trecerea sa într-o altă dimensiune. Din carte, cititorul află progresele cele mai recente pe plan mondial în legătură cu viața, conștiința, moartea și nemurirea. Ea se poate achiziționa de la sediul fundației, din strada Cuza Vodă, nr.16.

Cum ne putem schimba stilul de viață
Totodată, Fundația Livemed oferă mureșenilor posibilitatea de a-și schimba stilul de viață printr-un program de medicină preventivă și regenerare. Concret, fundația oferă trei mijloace specifice de realizare a acestuia. Consultații de medicină preventivă integrate pe baza unor examinări complexe convenționale paraclinice și prindeterminarea câmpului electromagnetic rezonant. Se oferă un plan de tratament alopat și complementar/naturist. Determinarea stresului oxidativ: mecanism care stă la baza bolilor canceroase, a diabetului și a diverselor boli neurologice, cu prescrierea celor mai eficace antioxidante.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE