Home / Invatamant / Cursuri de limba germană, la UMF Tîrgu Mureș

Cursuri de limba germană, la UMF Tîrgu Mureș

zilele umfUniversitatea de Medicină și Farmacie (UMF) din Tîrgu Mureș anunță că în perioada 4-9 februarie 2016, Sprachenakademie Aachen în colaborare cu Centrul Lingvistic „Medlingua” al UMF Tîrgu Mureș va organiza o prezentare generală a cursurilor de limba germană oferite de Sprachenakademie.
Potrivit UMF Tîrgu Mureș, cursurile de limba germană oferite de Sprachenakademie se vor desfășura după caledarul postat pe pagina web a Universității. Fiecare cursant care dispune de cunoștințe de limba germană va participa la un test de evaluare online pentru stabilirea nivelului de cunoștințe. Testele de evaluare vor fi accesibile la termene prestabilite începând cu data de 8 ianuarie 2016. Înscrierile la cursuri se fac până în data de 14 ianuarie la sediul Centrului Lingvistic „Medlingua”, clădirea centrală, camera 233, persoană de contact Adrian Năznean. Numărul locurilor este limitat. Numărul minim de cursanți într-o grupă este de 15. Materialele didactice sunt incluse în prețul cursului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Investiții și dotări noi la Spitalul Clinic Județean Mureș

Compartimentul de relații cu publicul al Spitalului Clinic Județean Mureș a anunțat vineri, 23 octombrie, …