Home / Sanatate / Concurs pentru postul de manager la două spitale din județul Mureș

Concurs pentru postul de manager la două spitale din județul Mureș

colajDouă spitale din județul Mureș organizează, în perioada următoare, concurs pentru ocuparea postului de manager – persoană fizică. Vorbim despre Spitalul Clinic Județean (SCJ) Mureș și Spitalul Municipal „Dr. Gheorghe Marinescu” din Târnăveni.

Reamintim că în luna septembrie a acestui an, prin Dispoziție a președintelului Consiliului Județean Mureș, Ciprian Dobre, au fost numiți managerii interimari pentru SCJ Mureș și Spitalul Municipal „Dr. Gheorghe Marinescu” din Târnăveni. Întrucât niciuna din funcțiile de manager ale celor două unități spitalicești aflate sub autoritatea Consiliului Județean Mureș nu s-au ocupat în urma derulării procedurilor de concurs, a fost necesară luarea unor măsuri care să asigure conducerea interimară, până la reluarea procedurilor și ocuparea prin concurs a funcțiilor de manager. Astfel, începând cu data de 17 septembrie, dr. Dan Sîmpălean a fost numit în funcția de manager al Spitalului Clinic Județean Mureș, iar Ovidiu Butuc a fost numit în funcția de manager al Spitalului Municipal „Dr. Gheorghe Marinescu” din Târnăveni.
În continuare, Consiliul de Administrație al SCJ Mureș organizează concurs pentru ocuparea funcției de manager – persoană fizică. Înscrierea candidaților se face în perioada 21 decembrie 2015 – 4 ianuarie 2016. Proba scrisă a concursului va avea loc în data de 12 ianuarie, de la ora 10,00, iar proba de susținere a proiectului de management/interviul se va desfășura în data de 18 ianuarie 2016, de la ora 10,00. Potrivit site-ului SCJ Mureș, structura proiectului de management trebuie să conțină: descrierea situației acutale a spitalului; analiza SWOT a spitalului: puncte forte, puncte slabe, oportunități și amenințări; identificarea problemelor critice; selecționarea unei probleme prioritare cu motivarea alegerii făcute; dezvoltarea planului de management pentru problema prioritară identificată.

Cum se va desfășura concursul la spitalul din Târnăveni
Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal „Dr. Gheorghe Marinescu” din Târnăveni organizează concurs pentru ocuparea funcției de manager – persoană fizică. Proba scrisă va avea loc în data de 19 ianuarie 2016, de la ora 10,00, iar proba de susținere a proiectului de management/interviul se va desfășura în data de 25 ianuarie, de la ora 10,00. Înscrierea candidaților se face în perioada 28 decembrie 2015 – 11 ianuarie 2016, între orele 08,00 – 16.00. Conform site-ului unității medicale, temele cadru pentru proiectul de management sunt următoarele: „Optimizarea și eficientizarea structurii și organizării spitalului”, „Evaluarea și îmbunătățirea performanței serviciilor medicale furnizate de spital”, „Managementul resurselor umane la nivelul spitalului public”, „Creșterea eficienței economico – financiare a spitalului”, „Managementul calității și creșterea performanței spitalului”, „Eficientizarea activității spitalului prin implementarea procedurilor și a controlului managerial”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

6 dintre cele mai comune accidente care pot avea loc la domiciliu și cum să le eviți

Indiferent de cât de mult te străduiești să creezi un mediul intern cât mai sigur …