Ultimele noutăți din lotul ASA FC Municipal
  • mihai.veres
  • 1 comentarii
  • 179 Vizualizări

Ultimele noutăți din lotul ASA

g.mateiLotul echipei de fotbal ASA Târgu-Mureș se va reuni în vederea pregătirii finalului sezonului regulat sâmbătă, 9 ianuarie, la ora 14.30, la Academia de Sport din cadrul Complexului Weekend. La începutul săptămânii viitoare jucătorii vor efectua vizita medicală, antrenamentele fiind programate pe terenul de la Academia de Sport, până în data de 15 ianuarie, după care, din 18 ianuarie, lotul va pleca într-un cantonament de 16 zile în Antalya, Turcia. Dintre cele 5 jocuri amicale planificate în această perioadă, 3 au fost deja confirmate. Este vorba de partidele cu FC Zira (Azerbaidjan, în 22 ianuarie), Jagiellonia Bialystok (Polonia -25 ianuarie) și Slovan Liberec (Cehia-30 ianuarie).

Al doilea transfer

După înțelegerea cu mijlocașul Laurențiu Buș, conducerea a mai perfectat un nou transfer. Este vorba despre fundașul dreapta în vârstă de 25 de ani Gabriel Matei (în foto), care în turul ediției a evoluat la formația de ligă secundă Academica Clinceni. Noul jucător a debutat la Internațional Curtea de Argeș în 2008, evoluând apoi în tricourile formațiilor Pandurii Târgu-Jiu, Steaua și FC Brașov. A jucat în 14 partide în Liga a II-a, reușind 2 goluri și o pasă de gol. Evoluează în principal ca fundaș dreapta, dar poate urca și la mijlocul terenului. Are în palmares titlurile de campion în 2013 și 2014 și Supercupa României în 2013, toate cu Steaua București.

Cine va fi adversara din Cupa României ?

Marți, 12 ianuarie, după ora 12.00, ASA își va afla și adversara din semifinalele Cupei României Timișoreana, ediția 2015/2016, în cadrul tragerii la sorți găzduită de sala „Nicolae Dobrin” de la Casa Fotbalului din Capitală. În această fază s-au mai calificat Steaua, Dinamo și CFR Cluj. Cele patru vor fi repartizate în aceleași urne valorice. Partidele din această fază se vor disputa tur-retur, în 2 martie și 20 aprilie, prima echipă extrasă fiind prima gazdă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE