Liderul Ligii Naționale vizează intrarea în „careul” Cupei BC Mures
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 109 Vizualizări

Liderul Ligii Naționale vizează intrarea în „careul” Cupei

DSC_0654Deși a pierdut partida disputată în devans din cadrul celei de-a XVI-a etape a Ligii Naționale de Baschet Masculin în deplasarea de la Energia Târgu-Jiu, formația BC Mureș Târgu-Mureș rămâne lidera campionatului și datorită partidei disputate în plus față de echipele U-BT Cluj, Atlassib Sibiu și CSM Oradea, toate cu același nnumăr de înfrângeri. Înaintea partidei din etapa viitoare, pe care mureșenii o vor susține pe teren propriu luni, 18 ianuarie, ora 19.00, cu BC Timișoara, echipa anternorului Audrius Prakuraitis va susține dubla din sferturile Cupei României cu SCM U Craiova. Prima întâlnire va avea loc la Târgu-Mureș, duminică, 10 ianuarie, ora 20.00, iar returul peste patru zile, la Craiova. Antrenorul lituanian își pregătește o strategie aparte, încercând să păstreze nucleul de jucători și să obțină calificarea în Final Four, dar și o clasare cât mai bună la finalul sezonului regulat. Acesta a declarat înaintea startului oficial din 2016, cu o primă lună în care echipa sa va susține 7 partide, că are în vedere câteva formule, dar deocamdată nu se gândeşte să schimbe vreun jucător în lotul echipei. Audrius Prakuraitis se concentreză în primul rând pentru dubla cu echipa din Craiova, pentru accederea în semifinalele Cupei României, după care se va decide asupra strategiei pentru finalul sezonului regulat, în care mai au de susținut alte 7 partide.
O mutare importantă, la îndemână
În cadrul primei conferințe de presă din Noul An, preşedintele clubului, Cornel Lungu a anunțat despre intenția față de transferul jucătorului Dani Popescu, liber de contract după despărțirea de CSM Oradea, dar a atras atenția și asupra faptului să jucătorul este curtat de mai multe cluburi aflate în lupta pentru podium.
În cadrul aceleiași întâlniri, fostul căpitan al echipei mureșene, actualmente preparator fizic, Liviu Dumitru a scos în evidență faptul că echipa va juca 7 meciuri în luna ianuarie şi mai multe partide în campionat decât în sezoanele anterioare, dar a menționat totodată și faptul că „cele mai bune pregătiri sunt jocurile oficiale”. Este pe de altă parte și o provocare pentru preparatorul care va avea probabil mult de lucru pentru a menține forma fizică a jucătorilor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE