Home / Business / Geiger România, calitate şi seriozitate “made in Germania”

Geiger România, calitate şi seriozitate “made in Germania”

Distribuie

geiger 1Prezentă în România încă de la începutul anilor 90, firma Geiger reprezintă una din investiţiile germane de succes din ţara noastră. În prezent, Grupul Geiger deţine patru sucursale, la Târgu-Mureş, Sibiu, Iaşi şi Bucureşti, unde îşi desfăşoară activitatea aproape 300 de profesionişti în construcţii, infrastructură şi tehnologii de mediu. De asemenea, experţii Geiger au o reputaţie pozitivă şi în ceea ce priveşte exploatarea responsabilă vis a vis de mediul înconjurător a resurselor naturale şi transformarea acestora în materii prime pentru construcţia de drumuri şi clădiri. Detalii despre activităţile din anul 2015 am obţinut de la ing. Gabriel Pîncă, director executiv agregate şi betoane în cadrul Geiger Transilvania Cristeşti.

Reporter: Cum a fost anul 2015 pentru Geiger Transilvania?

Ing. Gabriel Pîncă: Anul 2015 a fost un an dificil, dar cu rezultate satisfăcătoare.

Rep.: Ne puteţi spune câteva lucrări de referinţă aflate în portofoliul dumneavoastră, în anul 2015?

G.P.: Cel mai important proiect al nostru, început în anul 2014 și care va fi finalizat în 2016, este Proiectare și execuție de lucrări aferente Proiectului ”Reabilitarea sitului poluat istoric – iaz batal 30 hectare Târgu-Mureș”. O altă lucrare de referință este în comuna Praid, unde se execută lucrări de canalizare și asfaltare străzi. Anul acesta are loc și reabilitarea străzii Gheorghe Marinescu din Târgu-Mureș, precum și lucrări de întreținere periodică covoare bituminoase pe drumurile județene, iar la Luduș se execută lucrări de modernizare străzi prin metode alternative.

geiger 2

Rep.: Ce fel de materii prime furnizaţi de la staţia din Petelea şi care sunt caracteristicile acestora din punct de vedere al calităţii?

G.P.: La stația de sortare de la Petelea se furnizează: materii prime pentru lucrări de infrastructură, sorturi pentru fabricarea betonului, agregate concasate pentru producerea asfaltului. Toate produsele noastre sunt certificate privind controlul producției în fabrică.

Rep.: Care este capacitatea staţiei de la Petelea?

G.P.: La punctul de lucru de la Petelea avem o stație de sortare/concasare cu o capacitate de 125 tone/oră și o stație de betoane cu o capacitate de 45metri cubi/oră.

Rep.: Ce ne puteţi spune despre portofoliul de clienţi al staţiei de la Petelea?

G.P.: În proporție de 90 – 95%, clienții stației de la Petelea sunt clienți privați, majoritatea fiind firme de construcții, iar principalii beneficiari ai stației sunt stațiile de asfalt, stațiile de betoane și persoanele fizice.

Rep.: Care sunt perspectivele anului 2016?

G.P.: Perspectivele pentru anul 2016 sunt bune, firma având un portofoliu satisfăcător pentru anul care urmează.

 

De asemenea, verificati

O nouă destinație internațională de pe Aeroportul ”Transilvania”

Distribuie Aeroportul Internațional ”Transilvania” din Târgu Mureș își extinde oferta cu o nouă destinație, Antalya …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.