Home / Administratie / Dezbatere despre simplificarea finanţărilor PNDR

Dezbatere despre simplificarea finanţărilor PNDR

Distribuie

111Agenţia pentru Finanţarea Investițiilor Rurale (AFIR) lansează, în perioada 12-14 ianuarie, o iniţiativă de adaptare şi simplificare a cadrului normativ de accesare a fondurilor europene prin PNDR 2014-2020 şi de implementare a proiectelor. În acest sens, la nivelul fiecărui judeţ se vor organiza sesiuni de dezbateri publice cu parteneri sociali relevanţi: societăţi de consultanţă, reprezentanţi ai asociaţiilor de profil, primăriilor, Grupurilor de Acţiune Locală, liderilor de opinie marcanţi şi ai beneficiarilor de succes.

Întâlnirea de lucru pentru subgrupurile tematice Infrastructură, Agricultură, Industrie Alimentară, Silvicultură, Pomicultură, Mediu, LEADER şi Dezvoltare Economică va avea loc miercuri, 13 ianuarie, la ora 10.00, la sediul Oficiului Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (OJFIR) Mureş din Târgu-Mureş, strada Aleea Carpaţi nr. 17, pe baza Ghidurilor şi Fişelor măsurilor şi submăsurilor PNDR 2014-2020. “Dezbaterile urmăresc să identifice cele mai bune soluţii de la nivelul partenerilor sociali ai AFIR, pentru fiecare măsura de finanţare în parte, astfel încât calitatea procesului de evaluare a proiectelor şi implementarea acestora să satisfacă nevoile şi cerinţele potenţialilor beneficiari şi de asemenea să contribuie la atingerea unui grad de absorbţie maxim posibil al fondurilor europene din PNDR 2014-2020, în cele mai bune condiţii. Propunerile care vor veni în urma acestor dezbateri vor fi centralizate de AFIR, iar cele mai bune se vor regăsi în viitoarele Ghiduri şi Proceduri de lucru pentru finanţarea şi implementarea măsurilor de investiţii sau sprijin din PNDR 2014-2020”, a precizat Daniela Lupei, directoarea OJFIR Mureş.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

”Rabla local”, succes în Sângeorgiu de Mureș

Distribuie Programul ”Rabla local” a fost finalizat cu succes la Sângeorgiu de Mureș, a anunțat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.