The Pinwheels, Best Romanian Alternative Newcomer Monden
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 441 Vizualizări

The Pinwheels, Best Romanian Alternative Newcomer

The PinwheelsPentru al 10-lea an consecutiv, Metalhead.ro premiază  cele mai bune realizări muzicale ale anului 2015 prin cele două gale Metalhead Awards (30 ianuarie – Arenele Romane) și Metalhead Alternative Rock Awards (29 ianuarie – Arenele Romane). Rezultatele au stat la baza votului fanilor (60%) precum și a membrilor juriului echipei Metalhead (40%).

”Este un sentiment fantastic”

Printre câștigători se numără și trupa târgumureșeană The Pinwheels, la secțiunea ”Best Romanian Alternative Newcomer”. Înființată în anul 2014, trupa îi are în componență pe Iris Danciu – voce, Cristian Ionescu – chitară, Wattie Barricade – chitară, Dávid Kusztos – bass și Barni Madarász – tobe. ”Mulțumiri tuturor celor care ne-au votat și au crezut în noi. Acest titlu, pe care acum îl deținem, este o oportunitate foarte mare pentru noi, o motivație si mai mare pentru a lucra și continua acest proiect muzical foarte tânăr. Nu ne vine să credem, că în niciun an, de când ne-am lansat oficial, am câștigat „Best Romanian Alternative Newcomer”, suntem plini de euforie. Este un sentiment fantastic când munca omului este apreciată. Suntem recunoscători redacției Metalhead România pentru că oferă această șansă trupelor din țară. Vom lucra intens, să ajungem la un nou nivel”, a declarat Cristian Ionescu, chitaristul trupei The Pinwheels.

1917393_898226570285487_160240108625009216_nO parte din trupele locale câștigătoare vor concerta în cele două gale Metalhead de la Arenele Romane din București, pe 29 și 30 ianuarie. The The Pinwheels va concerta în cadrul galei din 29 ianuarie, în deschiderea trupelor Alternosfera, Robin and The Backstabbers și Coma.

Foto : Bereckzy.ro, Calin Ilea

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE