Dorin Florea, nehotărât Administratie
  • ligia.voro
  • 4 comentarii
  • 242 Vizualizări

Dorin Florea, nehotărât

primaria_site

Dilema mai candidează sau nu primarul Dorin Florea pentru un nou mandat la alegerile locale din 2016 continuă. “Nu mă întrebați de chestia asta că sunt atât de scârbit încât pot să zic: lasă, domnule, pe altul să vedem că tot sunt 100 de sfătoși pe marginea să îi vadă populația, să îi voteze. Nici nu sunt în situația în care să mă duc să cerșesc un vot, nu. Niciodată nu voi face așa ceva. Mi-am făcut o meserie la zi, de ce să mă duc să cerșesc ceva? Omul se mai satură, pot să accept și chestia asta. (…) Nu știu ce voi face încă. Deocamdată sunt mandatat aici, pentru asta iau salariul”, a răspuns edilul șef în conferința de presă de luni la întrebarea dacă va candida. Dorin Florea este primarul municipiului din 2000. Potrivit criteriilor de integritate ale PNL, primarul nu ar mai putea candida din partea liberalilor pentru că încălcă al zecelea criterii, punctul c: „Să nu fi fost trimis în judecată pentru alte infracțiuni comise cu intenție”. Vă reamintim că primarul Dorin Florea a fost trimis în judecată în luna decembrie pentru presupusa săvârșire a infracțiunii de abuz în serviciu. (L.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Fi fara grija moromete ca in vecii vecilor nu va fi nici o primarita la care faci aluzie si nici ghiolbani ca tine n-au sa ajunga acolo unde visati cu ochii deschisi panaramelor ce sunteti de doi lei.

  • Orasul va avea in sfarsit o primarita; Dupa sondajele facute din persoana in persoana si „personale” vorba lu’ peste („pista”) targumuresenii sunt satui de politica de jaf, inatinalista sau iredentista facuta de alianta pnl-udmr ; Asa ca florea sau subprimarul Dorel mai pot candida insa nu le mai garanteaza nimeni locurile pe care le au ! Ultimele spatii, pentru ei, se pare ca sunt rezervate prin agentia de turism pentru politicieni DNA. Asa ca „pista” daca cunosti ceva subiecte si teme din care sa poata fi editate „lucrari stiintifice” acum ai ocazia sa scoti un ban pe ele !

  • Mai ion la patrat lasa tu opiniile tale personale si pastraza-le pt.tine ca nu intereseaza pe nimeni fraiere si nu fi atat de sigur ca orasul asta o sa mearga cu alde voi gen fratean,gliga,soos zoli si altii de teapa asta ca tine,nu-ti trebuie decat sa fi un pic de pshiholog,un pic de analist politic poate un pic de clarviziune si ai sa deduci ca toti pritenii tai nu fac o ceapa degerata frustatule si stai linistit ca tot florica va conduce primaria si mai departe sau claudiu dc.va candida a-ti spune unul care a facut sondaje personale si in tudor ,dambu,unirii,mureseni dar si in valea rece asa ca papagalule resemneaza-te cu gandul ca nu aveti nici o sansa never-forever prostane.

  • Auzi bai Florio mergi acasa ca si noi ne-am saturat de tine de aceleasi priecte mincinoase si aceleasi vorbe.Mai este ceva ai cersit tot timpul voturi si esti in stare si acum sa cersesti si sa pui pe alti sa faca asta.Daca ai fost trimis sa dai socoteala dute acasa cu toata gasca ta si lasa pe alti, ca merge orasul si fara voi care va credeti cei mai tari.Cu ce ati facut averil?, cu ce tineti chefuri?.Multa lume vrea sa scpe de voi.

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE