Share

Home / Business / Investiţie nouă la Romcab

Investiţie nouă la Romcab

111Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Mureş anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Amplasare staţie de alimentare, recipient de stocare pentru carburanţi”, propus a fi amplasat în localitatea Acăţari nr.267, titular SC Romcab SA Târgu-Mureş. Conform site-ului APM Mureş, informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate zilnic la sediul APM Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00 şi marţi – vineri între orele 9.00 – 12.00, precum şi la adresa web apmms.anpm.ro şi la sediul titularului de proiect, Târgu-Mureş, strada Voinicenilor nr. 35.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cosmina Sandu și echilibrul între familie, business și avocatură

Cosmina și Mamprenoarele Cosmina a fost invitată de Monica Grama, inițiatoarea Asociației Mamprenoare din Târgu-Mureș, …

Share
Share