Share

Home / Invatamant / Lista noilor consorţii şcolare, finalizată până în 15 ianuarie

Lista noilor consorţii şcolare, finalizată până în 15 ianuarie

111Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş a remis, pe site-ul instituţiei, o adresă către unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Mureş care intenţionează să formeze un consorţiu şcolar. „Înfiinţarea şi desfiinţarea consorţiilor şcolare pentru anul şcolar 2016-2017 se realizează şi se transmite inspectoratelor şcolare până la data de 15 ianuarie 2016, conform articolului 1, alineatul 2 din Ordinul Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice nr. 5559/27 octombrie 2015 – Metodologiei cadru privind mobilitatea personalului didactic din învăţământul preuniversitar în anul şcolar 2016-2017. Unităţile de învăţământ preuniversitar care doresc să constituie un consorţiu şcolar solicită avizul de oportunitate al inspectoratului şcolar şi acceptul de înfiinţare al autorităţilor administraţiei locale din raza teritorială unde funcţionează fiecare unitate de învăţământ”, a precizat prof. Ştefan Someşan (foto), inspector şcolar judeţean.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Performerii Bacalaureatului 2019 din judeţul Mureş. Timea Păcurar: „Totul e posibil și orice vis poate să devină realitate”

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial de prezentare a performerilor examenului de Bacalaureat …

Share
Share