Home / Sport / Primăvară încărcată pentru popicarii mureșeni

Primăvară încărcată pentru popicarii mureșeni

Distribuie

popiceEchipele de popice ale clubului Electromureș Târgu-Mureș și-au încheiat vacanța de iarnă foarte repede. Primul antrenament a avut loc deja în 4 ianuarie, având în vedere programul încărcat al primăverii care se apropie. Competițiile interne se vor derula în ritm alert, deoarece reprezentativele României se pregătesc pentru participarea la Campionatele Mondiale din luna mai, care se vor disputa în Croația, la Novigrad.
Fetele, primele care intră în „horă”
Formațiile feminine Electromureș Romgaz, campioane en-titre la senioare și junioare vor începe meciurile oficiale cu senioarele, care vor susține un examen extrem de dificil la sfârșitul acestei luni. Echipa antrenorului Orosz István va întâlni în 30-31 ianuarie, în Germania, la Bramberg, formația locală Victoria, în continuare cea mai puternică pe plan mondial la această disciplină, reușind în primul joc din acest an un rezultat extrem de valoros, cu peste 3600 de popice doborâte într-o partidă oficială din cadrul competiției interne. Echipele au în continuare același obiectiv, câștigarea titlului, păstrarea lui mai corect spus, dar și Cupa României și cât mai multe medalii în competițiile individuale. Primele finale în competițiile interne vor avea loc la sfârșitul lunii februarie, la Hunedoara, unde în perioada 26-28 se vor disputa cele ale juniorilor U18, masculin și feminin, la Clasic, Sprint și Tandem. În ordine cronologică, în 26 martie, pe arena din Târgu-Mureș vor avea loc finalele pe echipe ale Cupei României la seniori, masculin și feminin. Până la confruntarea finală a Campionatului Național, campioanele senioare mai au de susținut partidele din deplasare de la Rapid București și pe teren propriu cu marea rivală Conpet Petrolul Ploiești. Finalele la seniori pe echipe se vor disputa în perioada 6-8 mai, la Ploiești (masculin) și Hunedoara (feminin).

Tineretul și Junioarele, sufocate și ele de program
Echipele de tineret și junioare au la rândul lor un program extrem de încărcat, în care același antrenor, Orosz István va fi mai mult decât solicitat, fiind și selecționerul reprezentativei de junioare a României. Ajutat de antrenorul băieților, Seres Jozsef, echipă care la seniori a revenit după o lungă perioadă pe podiumul Naționalelor și vine din urmă cu o tânără generație care promite, acesta va avea de disputat în luna aprilie mai multe finale. În perioada 16-17 vor avea loc Naționalele individuale U 23 la cele trei probe, la Iași (feminin) și Ploiești (masculin). La aceeași categorie de vârstă, după o săptămână vor avea loc finalele probelor pe echipe, la Petrila (feminin) și tot la Ploiești băieții. Vor urma cantonamentele loturilor naționale și participarea la Mondialele din Croația.
Între toate acestea, mai sunt programate etapele din cadrul competițiilor interne, precum și deja tradiționala întâlnire amicală dintre România și Serbia. Aceasta va avea loc în acest an în țara vecină la mijlocul lunii martie, dar încă nu au fost stabilite data exactă și locația.
Așadar, până în vară, popicarii mureșeni vor fi în permanență conectați la competiții care pot aduce noi trofee în bogata vitrină a clubului.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.