Incendii, accidente, toate în buletinul pompierilor Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 186 Vizualizări

Incendii, accidente, toate în buletinul pompierilor

11117-660x494

Incendiu la o casă de locuit

 

Joi, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 14.50, a fost anunțat un incendiu la o casă de locuit în localitatea Săbed, pe strada Principală. La intervenție s-au deplasat două echipaje cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Secției Sărmaș și Punctului de Lucru Râciu, care au stins incendiul. Cauza probabilă a producerii incendiului a reprezentat-o amplasarea necorespunzătoare de materiale combustibile față de sursa de încălzire. În urma incendiului au ars aproximativ 15 mp dintr-o magazie, 3 tone de grâu și porumb și acoperișul casei pe o suprafață de cca. 45 mp.

 

Explozie urmată de un incendiu la o anexă gospodărească

 

În aceeași zi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş a fost solicitat pentru stingerea unui incendiu produs în urma unei explozii, la o magazie. Solicitarea a fost la ora 15.05, în municipiul Reghin, pe strada Măcieșului. La fața locului s-au deplasat două echipaje cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Reghin. Evenimentul, provocat, cel mai probabil, din cauza unor scăpări de gaze la o butelie de gaze, s-a soldat cu arderea magaziei pe o suprafață de aproximativ 35 mp.

 

Accident rutier

 

În după amiaza zilei de joi, 14 ianuarie a.c., la ora 16.15, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Horea” al județului Mureș a fost anunțat de producerea unui accident rutier în localitatea Jabenița, comuna Solovăstru. La locul solicitării au fost mobilizați pompieri militari din cadrul Detașamentului Reghin cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială operativă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.
În momentul sosirii la faţa locului s-a constatat că un autoturism a ieșit în decor fisurând o conductă de gaze. În urma accidentului a rezultat o victimă încarcerată. Pompierii au intervenit pentru descarcerarea acesteia și pentru asigurarea măsurilor psi la conducta de gaze, până la sosirea unei echipe din cadrul societății de furnizare a gazelor.

 

Deblocare ușă în municipiul Tîrgu Mureș

 

Tot joi, la ora 16.56, Detașamentul de pompieri Tg. Mureș a intervenit pe strada Brașovului din municipiu, cu o autospecială și o ambulanță SMURD, pentru deblocarea ușii unui apartament în care se afla o persoană de sex feminin, conștientă. Aceasta a fost preluată de echipajul meical sosit la fața locului.

 

Asigurări de măsuri PSI

În aceeași zi, la ora 17.38, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență”Horea” al județului Mureș au fost solicitați să intervină pentru asigurarea măsurilor p.s.i., în urma producerii unui accident rutier între o autoutilitară și un autoturism, în localitatea Bărdești, pe DN 15, rezultând șase victime. Două dintre acestea au fost preluate de echipajele medicale sosite la fața locului.

 

Accident rutier cu 4 victime

 

Joi, 14 ianuarie a.c., la ora 20.40, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Horea” al județului Mureș a fost anunțat de producerea unui accident rutier pe DN 14, între localitățiile Sighișoara și Daneș.
La locul solicitării au fost mobilizați pompieri militari din cadrul Detașamentului Sighișoara cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, ambulanțe SMURD și SAJ.
În momentul sosirii la faţa locului s-a constatat că un autoturism era răsturnat într-un șanț, rezultând patru victime dintre care una era încarcerată. Pompierii au intervenit pentru descarcerarea victimei care, ulterior, a fost predată echipajelor medicale sosite la fața locului.
Incendiu autoturism

Vineri, 15 ianuarie a.c., la ora 06.30, a fost anunțat un incendiu la un autoturism în localitatea Luduș. La intervenție s-a deplasat un echipaj cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, din cadrul Punctului de Lucru Luduș. În urma incendiului a ars autoturismul în totalitate. Cauza probabilă a producerii incendiului a reprezentat-o un scurtcircuit electric.

Foto: arhivă

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE