Share

Home / Invatamant / Cum a fost sărbătorit luceafărul poeziei românești

Cum a fost sărbătorit luceafărul poeziei românești

4Elevii Scolii Gimnaziale „Alexandru Ioan Cuza”, din Tîrgu Mureș l-au sărbătorit vineri, 15 ianuarie, pe marele poet român Mihai Eminescu, la 166 de ani de nemurire. Cei mai mici dintre ei au format echipe și au răspuns la o serie de întrebări despre viața poetului, iar elevii clasei a VIII-a au recitat poezii și i-au adus un omagiu luceafărului poeziei românești.

„Sărbătorirea poetului național al României este o datorie de suflet pentru fiecare român. Este ziua în care fiecare elev al țării noastre trebuie să afle informații despre omul care ne-a dat acea unicitate a poeziei eminesciene într-o limbă bogată, frumoasă și expresivă”, au transmis elevii clasei a VIII-a.

Urmăriți ediția de luni a ziarului pentru a vedea cât de frumos s-au pregătit elevii. Online, articolul va putea fi lecturat, în aceeași zi, după ora 16,00.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

”Ateliere de Vară Șotron”, în Mureș

Asociația OvidiuRo anunță încheierea ”Atelierelor de Vară Șotron 2019”, cu rezultate excelente: 1.200 de profesori …

Share
Share