Cu ce lot a plecat ASA în Antalya FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 241 Vizualizări

Cu ce lot a plecat ASA în Antalya

asaLotul vicecampioanei României la fotbal ASA Târgu-Mureș a plecat luni în Antalya, pentru pregătirea finalului de sezon. Cantonamentul de iarnă se va desfășura la Mardan Sports Complex până în data de 4 februarie, după care echipa antrenorului Petre Grigoraș va reveni pentru disputarea ultimelor trei etape ale sozonului regulat și cele din play-off și play-out.

Componența lotului deplasat în Turcia

Petre Grigoraș are la dispoziție un lot alcătuit din 30 de jucători. Componența lotului este următoarea: Eduard Stăncioiu, Adrian Viciu și Fejer Csongor- portari; Javier Velayos, Gabriel Matei, Ionuț Balaur, Ivan Gonzalez, Marius Constantin, Sasha Balic, Robert Candrea- fundași; Gabriel Mureșan, Nicolas Gorobsov, Ousmane Ndoye, Laurențiu Buș, Filip Jazvic, Feketics Norbert, Claudiu Voiculeț, Alexandru Dedov, Adrian Borza, Pablo Brandan, Mohamed Diaby, Cosmin Băcilă, Romario Kortzorg, Luis Pedro- mijlocași; Adrian Mutu, Mircea Axente, Ramiro Costa, George Țucudean, Andrei Ciolacu, Sergiu Păcurar- atacanți.
După cum se poate observa, din lot nu mai fac parte cei doi plecați în această iarnă, Sergiu Hanca (transferat la Dinamo) și Pawel Golanski (întors în Polonia), precum nici Florin Bejan, care a semnat la rândul său un contract în Polonia, deși valabil abia din luna iulie. Dacă pe lista plecărilor se află doar trei jucători, la noi sosiți sunt cinci, la care se adaugă revenirea lui Marius Constantin din China. După Matei, L. Buș, Țucudean și Ciolacu, ultimul sosit este unul din cei mai îndrăgiți jucători în România ultimilor ani, Adrian Mutu. Acestora li s-au alăturat și câțiva jucători care au făcut parte din echipa secundă, unii dintre ei au debutat deja și în prima garnitură, sau au fost rezerve: Candrea, Feketics, Borza, Diaby, Băcilă și Păcurar.

Programul amicalelor definitivat, noii sosiți, temporar „voluntari”

Mureșenii vor susține în perioada cantonamentului din Antalya și cinci jocuri amicale, ultimele trei fiind perfectate înaintea plecării. Programul acestor amicale este următorul: în 22 ianuarie cu FC Zira (Azerbaidjan), 24 ianuarie- Sepahan (Iran), 27 ianuarie- Pogon Szczecin (Polonia), 30 ianuarie- Slovan Liberec (Cehia) și 2 februarie- Spartaki Tskhinvali (Georgia).
Legat de cele cinci transferuri se aud multe voci care le contestă și acuză clubul că efectuează transferuri din bani publici. Legat de acest aspect, conducerea clublui ASA a emis un comunicat în care precizează următoarele: „Clubul ASA Tîrgu-Mureș a reușit în această perioadă transferul mai multor jucători de valoare, pentru a reuși îndeplinirea obiectivelor propuse: calificarea în play-off-ul Ligii 1 Orange și o evoluție meritorie în Cupa României. Ținem să le mulțumim jucătorilor Gabriel Matei, Laurențiu Buș, George Țucudean, Andrei Ciolacu și Adrian Mutu pentru acceptul lor de a evolua în tricoul formației ASA în partea a doua a campionatului.
Pe lângă faptul că sunt jucători de valoare, au demonstrat că sunt și adevărate caractere. Astfel, toți acești jucători au fost de acord ca drepturile salariale cuvenite pentru această perioadă să fie achitate de către clubul nostru în luna iunie, la încasarea drepturilor TV. Performanța este pe primul plan, fiecare dorind să demonstreze că poate să revină în prim-planul fotbalului românesc și, de ce nu, în circuitul echipei naționale”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE