Home / Administratie / Angajări la Direcţia Tehnică a Consiliului Judeţean Mureş

Angajări la Direcţia Tehnică a Consiliului Judeţean Mureş

111Consiliul Judeţean Mureş organizează în intervalul 9 februarie 2016 – 12 februarie 2016, concurs de ocupare, prin recrutare, a unor funcţii contractuale vacante la Serviciul Administrativ Intervenţii – Direcţia Tehnică din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Mureş, după cum urmează:

operator maşină de marcat III (1 post);

operator multifuncţională IV (1 post);

muncitor calificat IV (1 post).

Potrivit unui comunicat făcut public pe site-ul Consiliului Judeţean Mureş, concursul se va desfăşura la sediul Consiliului Judeţean Mureş, Piaţa Victoriei nr. 1, Târgu-Mureş, judeţul Mureş, astfel: probă practică în data de 9 februarie 2016, ora 13.00 şi interviul în data de 12 februarie 2016, ora 14.00.

Candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ condiţiile prevăzute de articolul 3 din Hotărârea Guvernului nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice, bibliografia, conţinutul dosarului de înscriere la concurs sunt afişate la sediu şi pe site-ul instituţiei www.cjmures.ro.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 10 zile lucrătoare de la publicarea anunţului de concurs în Monitorul Oficial al României.

Relaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0265 263-211, interior 1233,1234.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Înaintări în grad la ISU Mureș

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Horea” al județului Mureș au anunțat, printr-o postare …