Home / Administratie / Lista sponsorilor, ţinută la secret de Asociaţia „Pompierii Mureşeni”

Lista sponsorilor, ţinută la secret de Asociaţia „Pompierii Mureşeni”

Distribuie

111Conducerea Asociaţiei „Pompierii Mureşeni” a răspuns printr-un refuz la solicitarea cotidianului Zi de Zi de a face publică lista sponsorilor înregistraţi în perioada 1 ianuarie 2014 – 30 septembrie 2015.

Datele solicitate „nu sunt contracte publice”

Refuzul de a face publică lista sponsorilor din ultimii doi ani a fost explicat de preşedintele Asociaţiei „Pompierii Mureşeni”, Sandor Nagy, care a precizat că „asociaţiei nu i se aplică prevederile acestui act normativ /Legea 544/2011 – n.r.) care priveşte instituţiile şi autorităţile publice”. „Pentru informarea dumneavoastră precizăm că societăţile comerciale şi sumele sponsorizate de acestea privesc date care nu sunt contracte publice şi nu pot fi diseminate fără acordul părţii contractante. Toate activităţile finanţate din sponsorizări au fost efectuate în conformitate cu scopul şi obiectivele asociaţiei cuprinse în statut, exemple: activităţi ocazionate de Ziua Armatei, concursuri profesionale, dezvoltarea colaborării cu instituţii şi asociaţii din ţară şi din străinătate – pompierii din Anglia – participări la conferinţe, dezbateri, concursuri naţionale şi internaţionale de specialitate, concursuri naţionale de descarcerare, achiziţii în vederea asigurării materiale necesare desfăşurării activităţii pompierilor”, a precizat Sandor Nagy.

În prezent, Asociaţia „Pompierii Mureşeni” îşi desfăşoară activitatea într-un spaţiu din incinta Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş de pe strada Horea nr. 28 din Târgu-Mureş. „Asociaţia este condusă de Consiliul Director şi are 636 de membri. Există un contract între asociaţie şi ISU Mureş, fiind cerut atât de prevederile legale, cât şi de instanţa de judecată în vederea acordării personalităţii juridice”, a mai arătat preşedintele Asociaţiei „Pompierii Mureşeni”.

Întrebările Zi de Zi pentru Asociaţia “Pompierii Mureşeni”

1) Ce sumă s-a colectat din sponsorizări în anul 2014 la nivelul Asociaţiei „Pompierii Mureşeni”, organizaţie cu sediul pe strada Horea nr. 28 Târgu-Mureş, şi care este lista defalcată a societăţilor comerciale care au contribuit cu sponsorizări?

2) Care sunt principalele 5 activităţi/acţiuni finanţate din sponsorizări (în ordinea descrescătoare a sumelor) în anul 2014 de Asociaţia “Pompierii Mureşeni”?

3) Ce sumă s-a colectat din sponsorizări în perioada 1 ianuarie 2015 – 30 septembrie 2015 la nivelul Asociaţiei „Pompierii Mureşeni”, organizaţie cu sediul pe strada Horea nr. 28 Târgu-Mureş, şi care este lista defalcată a societăţilor comerciale care au contribuit cu sponsorizări?

4) Care sunt principalele 5 activităţi/acţiuni finanţate din sponsorizări (în ordinea descrescătoare a sumelor) în perioada 1 ianuarie 2015 – 30 ianuarie 2015 de Asociaţia “Pompierii Mureşeni”?

5) Care este structura de conducere a Asociaţiei “Pompierii Mureşeni” şi câţi membri are în prezent Asociaţia?

6) Există vreun protocol de colaborare/chirie etc. între Asociaţia “Pompierii Mureşeni” şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Horea” al judeţului Mureş?

 

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO. Propunere PNL. Pasaj subteran în zona Cocoșul de Aur

Distribuie Consilierul local al Municipiului Târgu Mureș, Horea Șarlea, a prezentat, în cadrul unei conferințe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.