Reacții după BC Mureș-BC Timișoara. Martinic: „Trebuie să jucăm mai bine, mai ales în apărare” BC Mures
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 143 Vizualizări

Reacții după BC Mureș-BC Timișoara. Martinic: „Trebuie să jucăm mai bine, mai ales în apărare”

stire cu poza martinicEroul partidei câștigate de BC Mureș cu BC Timișoara, Goran Martinic (foto) a fost modest la declarația după partida în care a înscris mai mult de o treime din punctele echipei sale. „Mulţumesc lui Dumnezeu că am reuşit să înscriu acele aruncări. Echipa din Timişoara este una bună, am avut un meci mai greu decât ne așteptam cu ei. Sunt convins că nici celorlaltor echipa nu le va fi uşor cu timişorenii. Pentru noi a fost foarte important că am reușit să revenim pe calea bună şi reușim să continuăm în același ritm, dar trebuie să jucăm mai bine, mai ales în apărare. Astăzi de exemplu, în prima repriză am primit 54 de puncte, ceea ce este foarte mult, mai ales că 14-15 dintre ele le-am primit foarte uşor. Trebuie să muncim serios şi să privim înainte cu încredere”, au fost cuvintele lui Martinic la finalul partidei. (foto – Toth Csaba)

„Trebuie să muncim mai mult”

Mulțumit de victoria obținută de echipa sa în partida de luni seara cu BC Timișoara, antrenorul lituanian al echipei BC Mureș Târgu-Mureș, Audrius Prakuraitis s-a văzut vădit afectat de modul în care echipa sa a reușit să se impună. „Echipa din Timişoara a fost evident mult mai odihnită decât noi, deoarece a avut la dispoziţie 10 zile să pregătească meciul acesta. S-au prezentat foarte buni astăzi și în primele 20 de minute noi am fost slabi în apărare. După pauză am făcut câteva schimbări, jucătorii parcă s-au trezit şi au început să lupte, astfel am obținut victoria, chiar dacă mai greu decât se așteptau mulți. Totuși, cred că 88 de puncte primite sunt foarte multe pentru multe dintre echipe și trebuie să muncim mult mai mult în apărare, dar și pentru victorii”, a fost părerea tehnicianului lituanian.

Mandic, optimism și fair play

Antrenorul timișorenilor de la BC Timișoara, Nenad Mandic a protestat vehement pe parcursul partidei la multe dintre deciziile arbitrilor partidei în care echipa sa acedat în fața celor de la BC Mureș, îndeosebi în ultimele minute. Deși era de aștepat ca acesta să invoce arbitrajul, Mandic a dat dovadă de mult fair play și chiar optimism în urma eșecului. „Cred că este pentru prima oară în cariera mea de antrenor când sunt mulţumit după o înfrîngere. Ne-am întâlnit cu băieţii doar acum trei zile, am făcut o muncă excelentă. S-a văzut că odată cu sosirea celor trei jucători noi avem alt potenţial, dar încă avem mult de muncă. Am luptat, am avut la un moment dat avantaj destul de mare și oaczia să-l majorăm chiar. Am ajuns la final la o singură posesie de victorie, dar asta a fost. Mureşenii au aruncat extraordinar de la distanţă, şi nu din aruncări deschise, ci din unele chiar foarte dificile. Rotaţia nu ne-a ajutat mult, deoarece avem doar doi jucători români”, au fost cuvintele antrenorului bănățenilor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE