„Împreună pentru copiii cu cancer”, de nouă ani Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 275 Vizualizări

„Împreună pentru copiii cu cancer”, de nouă ani

noua aniAsociația „Împreună pentru copiii cu cancer” a împlinit nouă ani de la înființare. Au fost nouă ani de proiecte inedite, activitate intensă și zâmbete pe chipurile copilașilor suferinzi. Povestea asociației a început timid în anul 2007, când părinții unui copil supraviețuitor de cancer au decis că trebuie să înființeze o astfel de organizație. De la un an la altul, asociația a crescut, iar reprezentanții acesteia au reușit să dezvolte proiecte mai mici și mai mari în beneficiul copiilor bolnavi și al familiilor lor.

Scopul principal al asociației este de a susține copiii diagnosticați cu leucemie și cancer. „Luna ianuarie – un nou început! Analizăm ce a fost până acum, tragem învățăminte și mergem mai departe cu gânduri și țeluri noi și îndrăznețe. Pentru Asociația „Împreuna pentru copiii cu cancer”, luna ianuarie înseamnă și sărbătorirea aniversării. Anul acesta, am împlinit deja nouă ani. În fiecare an, ne reamintim cu nostalgie de unde am pornit, cum am evoluat, ce am reușit să realizăm și ce planuri de viitor avem. Începutul a fost timid, fără posibilități financiare, fără ajutor sau experiență, dar cu vise mari, cu dorința de a aduce schimbare și încrederea că vom găsi oameni cu suflet mare, care ne vor susține cauza. Am fost o mână de oameni – părinți, medici, asistente, profesori, întreprinzători – care cu naivitate dar cu încredere în viitor a pus bazele asociației. Scopul principal este susținerea copiilor cu leucemie și cancer. În scurt timp ni s-au alăturat persoane care au dorit să ne susțină, astfel încetul cu încetul am prins curaj și am început să dezvoltăm proiecte mai mici și mai mari în beneficiul copiilor bolnavi și al familiilor lor”, a precizat Gabriela Farczadi.

2 asociatie„Planificăm mulți ani de activități constructive”
Reprezentanții asociației le transmit mulțumiri și cele mai sincere gânduri de prețuire celor care au susținut proiectele și și-au adus contribuția. „Am reușit să avem un bilanț frumos al realizărilor datorită dumneavoastră, persoane fizice, companii, organizații, voluntari, care ați fost alături de noi an de an, ați agreat și ați susținut proiectele noastre, astfel împreună am adus un zâmbet pe fața copiilor bolnavi și alinare părinților. Au fost nouă ani de parteneriat cu cei care cred în noi și planificăm încă mulți ani de activități constructive și benefice pentru cei suferinzi”, a menționat președintele asociației.

3 tabaraO nouă campanie, în februarie
În luna februarie, asociația va demara un nou proiect, și anume campania „One Up”, de conștientizare a societății despre problematica copilului cu cancer, prilej cu care locuitorii județului Mureș sunt invitați să se implice. „În prezent, avem proiecte permanente de ajutorare a copiilor, organizăm tabere anuale denumite „Champ Camp”, avem proiecte de îndeplinire de dorințe, „Silver Box”, serbări cu ocazia sărbatorilor, organizăm manifestări culturale, artistice sau sportive cu scop caritabil. În anul 2016 ne propunem să continuăm proiectele începute și să lansăm proiecte noi, cum va fi „Back in Game”, de recuperare prin sport și participare la Onko-Olimpiada de la Varșovia. În luna februarie, vom derula campania „One Up”, de conștientizare a societății despre problematica copilului cu cancer. În cadrul acestei campanii, invităm târgumureșenii să participe la acțiunile noastre”, a transmis Gabriela Farczadi.
Mureșenii care doresc să sprijine activitățile și proiectele asociației pot redirecționa 2% din impozitul pe venit. Detalii suplimentare pot găsi pe pagina de Facebook a asociației.

5 concurs

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE