Home / Beauty / 2015, un an de succes pentru atelierul cosmeticelor naturale

2015, un an de succes pentru atelierul cosmeticelor naturale

Distribuie

senia soapAtelierul de cosmetice naturale „Senia Soap” din Reghin a trecut, în 2015, prin multe provocări, iar produsele au fost distribuite în mai multe lanțuri de magazine. Iubitorii de cosmetice naturale s-au declarat fascinați de săpunurile naturale, de uleiurile esențiale și de cosmetice. Alina Dolha, cofondatorea „Senia Soap” este pregătită pentru un nou an plin de experiențe interesante.

„Anul 2015 a fost un an cu mai multe provocări, dar cu foarte multe învățăminte, care ne dau încredere să mergem mai departe în dezvoltarea acestui vis drag. Anul trecut, ne-am bucurat să găsim parteneri noi, am reușit să distribuim produsele în cateva magazine naturiste, magazine de suvenir și magazine online. Încă de la începutul anului, pachetele noastre cadou au fost îndrăgite și am primit numeroase feedback-uri pozitive la multe produse. Ne-am concentrat pe promovarea produselor existente și am făcut multe experimente pentru produse noi, pe care dorim să le lansăm în anul 2016. Ne dorim ca anul 2016 să fie și mai provocator și plin de experiențe interesante. Știm că ne așteaptă momente bune, dar și grele, pentru care suntem pregătiți”, a transmis Alina Dolha.
Povestea „Senia Soap” a început în anul 2009, când Alina a realizat prima bucată de săpun mânată de curiozitate și de dorința de a face un produs de curățare natural. Săpunurile naturale au fost un prim pas, după care provocarea de a crea alte cosmetice naturale a fost tot mai mare, în foarte scurt timp fondatorii atelierului punând în practică ideile lor și creând unturi de corp și balsame de buze, exfoliante de corp și săruri de baie iar lista este în curs de dezvoltare. „Credem cu adevărat că la baza realizării săpunurilor naturale precum și a altor cosmetice naturale stau cele mai bune ingrediente, metode tradiționale, consecvență și foarte multă pasiune”, a spus Alina Dolha.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Păstrăvăria din Ibănești, de la pasiune la afacere pentru Ionuț Todoran

Distribuie Bogățiile Văii Gurghiului sunt multe și nenumărate, natura fiind extrem de generoasă cu acest …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.