Home / Invatamant / Alegeri pentru Consiliile profesorale și pentru Senat, la UMF Tîrgu Mureș

Alegeri pentru Consiliile profesorale și pentru Senat, la UMF Tîrgu Mureș

Distribuie

alegeri senatTurul al II-lea pentru alegerile Consiliilor profesorale ale facultăților și pentru alegerea Senatului se desfășoară astăzi, 21 ianuarie 2016, între orele 08,00 -20,00. Pentru Facultatea de Medicină, procesul de votare se desfășoară în Sala Senatului, iar pentru Facultatea de Medicină Dentară şi pentru Facultatea de Farmacie, în Sala Prorectoratului. Votul se poate exprima numai în baza unui act de identitate. Listele cu electori, specimenele buletinelor de vot precum şi instrucţiunile de completare a acestora pot fi consultate accesând pagina de internet a Universității.

Cum arată calendarul alegerilor la UMF Tîrgu Mureș
În privința locurilor din consiliile profesorale, numărul de locuri alocat în buletinele de vot pentru consiliile profesorale, pe linii de studiu, a fost calculat ținând cont de încadrarea în numărul total de membri ai consiliilor din care fac parte de drept decanii, prodecanii și directorii de departament. Numărul de locuri pentru pozițiile deja ocupate (directori de departament) sau pentru cele rezervate (decani, prodecani) a fost scăzut din numărul total de locuri existente în fiecare consiliu, pe linii de studiu. Calendarul alegerilor la UMF Tîrgu Mureș este următorul: 19 ianuarie – alegeri pentru Consiliile facultăților și pentru Senat (turul I); 21 ianuarie – alegeri pentru Consiliile facultăților și pentru Senat (turul II), în caz de absență a cvorumului de 2/3 în turul I; 1 – 5 februarie – depunerea candidaturilor pentru funcția de rector; 8 – 9 februarie – validarea candidaturilor pentru funcția de rector; 10 februarie – validarea alegerilor pentru noile Consilii profesorale și pentru noul Senat de către vechiul Senat. Constituirea noului Senat. Alegerea președintelui Senatului. Aprobarea Metodologiei de avizare, selecție și recrutare a rectorului și a Comisiei de selecție și recrutare a rectorului. Validarea în Senat a candidaturilor pentru funcția de rector; 7 – 11 martie – desfășurarea concursului public pentru desemnarea rectorului.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Editura Edu din Târgu Mureș, sau o poveste despre inovație în educație

Distribuie Privind rezultatele ultimei licitații de manuale școlare pentru clasele I și a II-a, organizată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.