Căpșunarii se pregătesc de lucru. Câte locuri de muncă îi așteaptă în Spania Social
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 174 Vizualizări

Căpșunarii se pregătesc de lucru. Câte locuri de muncă îi așteaptă în Spania

spania

800 de locuri de muncă la cules de căpșuni în Spania, cu un câștig de 40 de euro pe zi, sunt disponibile prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Mucă (AJOFM) Mureș. Cei interesați trebuie să figureze în baza de date ca persoane aflate în cautarea unui loc de muncă în străinătate.

În a doua jumătate a lunii ianuarie 2016, va avea loc selecția pentru domeniul agricol în Spania pentru recoltare de căpşuni.  Persoanele  care au fost selectate şi au lucrat la firma Surexport în anul 2015 vor primi contract nominal şi nu este necesar să participe la o nouă selecţie. Sunt oferite 800 locuri de muncă pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 – 40 ani. Durata contractului este de aproximativ trei luni cu data estimată de angajare 15 februarie 2016. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineții, iar în decursul celor șase ore și jumătate de lucru pe zi este prevăzută o pauză de o jumătate de oră, cu un salariu de 40 euro brut/zi. Contribuţiile  datorate  sunt de 2%  impozit  pe  venit şi 113 euro asigurare socială, iar cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1,6 euro/zi pentru cheltuieli.

 

Ce condiții trebuie să îndeplinească doritorii

Transportul  către  locul  de  muncă  este plătit de angajator şi se decontează din salariile primite în timpul lucrat la firmă. Perioada  de probă este de 15 zile, timp în care atât angajatul cât şi angajatorul pot rezilia unilateral contractul. Nu există posibilitatea cazării solicitanţilor bărbaţi în cadrul firmei. „Persoanele interesate, care nu au depus dosar pentru muncă în străinătate cu domiciliul în judeţul Mureș, sunt aşteptate la sediul Agenției Județene Pentru Ocuparea Forței de Muncă Mureș – Compartimentul Eures, strada Iuliu Maniu, nr. 2, Tîrgu Mureş, pentru depunerea dosarelor. Solicitantul trebuie să aibă o cerere tip, anexa 3 bis (tipizat), copie BI/CI cu o valabilitate de minim 6 luni, CV Europass în limba română (tipizat), copie a certificatului de absolvire a şcolii, calificare, adeverinţă medicală eliberată de medicul de familie, cu menţiunea “apt pentru muncă”, cazierul judiciar în original, care să ateste că persoana nu are antecedente penale și un dosar”, a specificat Gheorghe Ștef, director executiv AJOFM Mureș.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE