DNA ne ține în suspans Administratie
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 160 Vizualizări

DNA ne ține în suspans

primaria_site

Biroul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Direcției Naționale Anticorupție a răspuns solicitării redacției Zi de Zi legată de perchezițiile din această dimineață, de la Primăria Tîrgu Mureș (n.a. confirmate de către reprezentanții Biroului de presă al instituției), fără a preciza niciun nume și nicio denumire de instituție sau de societate comercială, vizată de anchetă. Nu am aflat până acum nici persoanele fizice sau juridice, nici ce fapte sunt incriminate și nici când ar fi fost acestea săvârșite. Ancheta este în desfășurare și potrivit prevederilor art. 12, alin. 1, lit. e, din Legea 544/2001, după cum a precizat reprezentantul DNA din Biroul de Informare și Relații Publice, „în acest moment, alte informații nu pot fi oferite”.
“În cursul zilei de 21 ianuarie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Târgu-Mureş efectuează percheziții domiciliare în mai multe locații situate în județul Mureş, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice”, a precizat, pentru Zi de Zi, reprezentantul biroului.
În răspuns (se poate vedea aici rasp 185) ni s-au mai comunicat următoarele: “În cauza respectivă, ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Mobile de Jandarmi Mureş”.

Compania SNGN Romgaz Mediaș SA a remis, de asemenea, un comunicat de presă care poate fi citit aici Comunicat__Perchezitii_DNA_sucursala_tg_Mures_21ian_2016

Reprezentanții primăriei au avansat în această dimineață că ar fi vorba de anumite lucrări efectuate într-unul din cartierele târgumureșene, însă DNA nu a confirmat încă informațiile. (L.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE