Share

Home / Agricultura / APIA Mureş angajează consilier

APIA Mureş angajează consilier

apiaAgenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) – Centrul Judeţean Mureş, scoate la concurs o funcţie publică de execuţie vacantă de consilier debutant în cadrul Serviciului Control pe Teren şi Inspecţii. Conform unui anunţ făcut public în Monitorul Oficial al României, concursul va avea loc la seciul APIA Mureş de pe strada Insulei nr. 2 din Târgu-Mureş în data de 1 februarie – proba suplimentară eliminatorie de testare a cunoştinţelor informatice (ora 9.00), proba scrisă (ora 10.00) şi apoi interviul. Termenul limită pentru depunerea dosarele de concurs este 26 ianuarie, ora 16.00, iar informaţii suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon 0265-264.195 sau la adresa web www.apia.org.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Unitate de producţie energie din resurse regenerabile, în Sânpaul

Conducerea AS Biogaz SRL, titulara investiţiei „Unitate de producţie energie din resurse regenerabile”, anunţă publicul …

Share
Share