Cum vor arăta noile structuri universitare, la UMF Tîrgu Mureș Invatamant
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 406 Vizualizări

Cum vor arăta noile structuri universitare, la UMF Tîrgu Mureș

alegeri

Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) din Tîrgu Mureș a organizat alegeri pentru Consiliile profesorale și pentru Senatul Universității. După finalizarea celui de-al doilea tur de scrutin, Biroul Electoral al Universității a constatat rezultatele pe care vi le prezentăm și noi în cele ce urmează.

La alegerile de la Facultatea de Medicină, la linia română, în urma numărării voturilor pentru Consiliul Facultății de Medicină au fost declarați admiși următorii 13 candidați: Leonard Azamfirei (102 voturi), Ovidiu Simion Cotoi (93 de voturi), Monica Tarcea (86 de voturi), Lucian Pușcașiu (80 de voturi), Marius Mărușteri (75 de voturi), Dan Dobreanu (72 de voturi), Horațiu Popoviciu (70 de voturi), Adrian Mureșan (70 de voturi), Minodora Dobreanu (67 de voturi), Horațiu Suciu (67 de voturi), Andrada Loghin (65 de voturi), Claudiu Mărginean (65 de voturi) și Constantin Copotoiu (64 de voturi).

La Facultatea de Medicină, linia română, în urma numărării voturilor pentru Senatul Universității au fost declarați admiși următorii 25 de candidați: Leonard Azamfirei (97 de voturi), Ovidiu Simion Cotoi (94 de voturi), Theodora Benedek (91 de voturi), Cristian Boeriu (88 de voturi), Marius Coroș (77 de voturi), Horațiu Popoviciu (77 de voturi), Monica Tarcea (73 de voturi), Marius Mărușteri (71 de voturi), Adrian Mureșan (71 de voturi), Călin Molnar (68 de voturi), Dan Dobreanu (67 de voturi), Oana Mărginean (65 de voturi), Mihai Căpîlnă (64 de voturi), Octav Russu (64 de voturi), Horațiu Suciu (64 de voturi), Tiberiu Bățagă (63 de voturi), Claudiu Molnar (62 de voturi), Horea Gozar (61 de voturi), Constantin Copotoiu (60 de voturi), Ligia Bancu (58 de voturi), Florin Buicu (58 de voturi), Felicia Toma (58 de voturi), Claudiu Mărginean (57 de voturi), Anca Sin (57 de voturi) și Rareș Georgescu (55 de voturi).

La linia maghiară, în urma numărării voturilor pentru Consiliul Facultății de Medicină au fost declarați admiși următorii 5 candidați: Imre Benedek (47 de voturi), Zoltan Pavai (42 de voturi), Istvan Kovacs (41 de voturi), Szabolcs Szatmari (41 de voturi) și Kiss Karoly Orban (39 de voturi).

La Facultatea de Medicină, linia maghiară, în urma numărării voturilor pentru Senatul Universității au fost declarați admiși următorii 5 candidați: Kiss Karoly Orban (46 de voturi), Istvan Kovacs (44 de voturi), Erzsebet Lazar (39 de voturi), Jozsef Attila Szasz (39 de voturi) și Imre Edyed (36 de voturi).

La alegerile de la Facultatea de Medicină Dentară, linia română, în urma numărării voturilor pentru Consiliul Facultății de Medicină Dentară au fost declarați admiși următorii 3 candidați: Mariana Păcurar (14 voturi), Sorin Claudiu Popșor (12 voturi) și Monica-Dana Monea (12 voturi).

La alegerile de la Facultatea de Medicină Dentară, linia română, în urma numărării voturilor pentru Senatul Universității au fost declarați admiși următorii 2 candidați: Monica-Dana Monea (13 voturi) și Carmen-Ioana Biriș (12 voturi).

La linia maghiară, în urma numărării voturilor pentru Consiliul Facultății de Medicină Dentară a fost declarat admis candidatul Martha Ildiko Krisztina, cu 5 voturi.

La alegerile de la Facultatea de Farmacie, la linia română, în urma numărării voturilor pentru Consiliul Facultății de Farmacie au fost declarați admiși următorii doi candidați: Daniela Lucia Muntean (20 de voturi) și Camil Eugen Vari (11 voturi).

La alegerile de la Facultatea de Farmacie, la linia română, în urma numărării voturilor pentru Senatul Universității au fost declarați admiși următorii doi candidați: Daniela Lucia Muntean (19 voturi) și Camil Eugen Vari (17 voturi).

Potrivit site-ului UMF Tîrgu Mureș, în perioada 1 – 5 februarie – are loc depunerea candidaturilor pentru funcția de rector; 8 – 9 februarie – validarea candidaturilor pentru funcția de rector; 10 februarie – validarea alegerilor pentru noile Consilii profesorale și pentru noul Senat de către vechiul Senat. Constituirea noului Senat. Alegerea președintelui Senatului. Aprobarea Metodologiei de avizare, selecție și recrutare a rectorului și a Comisiei de selecție și recrutare a rectorului. Validarea în Senat a candidaturilor pentru funcția de rector; 7 – 11 martie – desfășurarea concursului public pentru desemnarea rectorului.

Foto: UMF Tîrgu Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE