Share

Home / Uncategorized / Voluntari din străinătate la Outward Bound România

Voluntari din străinătate la Outward Bound România

outwardProiectul Stepping Outdoors finanţat de programul Erasmus Plus organizat de Outward Bound România se apropie de sfârşit. „Pe o perioada de un an şi jumătate am avut doi voluntari din străinătate pe câte nouă luni, Görcsös Katalin din Slovacia şi Marton Laura din Ungaria. La sfârşitul lunii ianuarie se sfârşeşte serviciul voluntarului Laura”, precizează reprezentanţii Outward Bound România, prin intermediul unui comunicat.

Activităţile voluntarilor pot fi vizualizate pe următoarele bloguri: larakalandjai.blogspot.ro şi volunteersatoutwardbound.blogspot.ro, iar detalii despre proiect pot fi obţinute la adresa web outwardbound.ro. „Proiectul a avut următoarele scopuri: a ajuta voluntarii să dezvolte noi abilităţi în special în domeniul educaţia outdoor şi managmentul proiectului, a dezvolta oportunităţile de angajare ale voluntarilor, de a motiva tinerii pentru o viaţă activă pe plan civic, de a promova voluntariatul, de a promova valorile europene. Proiectul va fi evaluat şi diseminat în următoarele două luni”, se mai arată în comunicat.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Capii reţelei de distribuire a lemnelor cu documente fictive rămân în arest

Cele patru persoane identificate că ar fi coordonat o reţea naţională de distribuire a documentelor …

Share
Share