Home / FC Municipal / ASA domină, dar pierde primul amical în Antalya

ASA domină, dar pierde primul amical în Antalya

Distribuie

asa

(foto: GSP.ro)

Vicecampioana României la fotbal, ASA Târgu-Mureș a pierdut primul amical din cele cinci programate în perioada cantonamentului din Antalya, 0-1 cu Zira FK, ocupanta locului 3 din campionatul din Azerbaidjan. Unicul gol al meciului a fost înscris în minutul 7, în urma unui șut plasat, expediat de la aproximativ 18 metri. Luați oarecum prin surprindere cu acest gol rapid, elevii lui Petre Grigoraș au pus stăpânire pe joc, au dominat partida, dar ratările au făcut ca scorul să rămână neschimbat până la finalul jocului. ASA a avut posesii prelungite ale balonului și câteva importante ocazii de poartă, dar din păcate a lipsit golul. În prima repriză Brandan a nimerit bara din lovitură liberă, lateral dreapta, în minutul 22, peste 6 minute, la un corner, Jazvic a reluat cu capul, dar portarul advers a reținut de sub bară, apoi Mureşan a executat o lovitură liberă periculoasă, dar fără rezultat și adversarii au intrat la pauză în avantaj minim. Aceștia s-au apărat ermetic și au încercat răzlețe ieșiri pe contraatac.

Altă formulă la reluare, tot fără gol
În partea a doua Petre Grigoraș a trimis în teren o echipă complet schimbată, dar golul a lipsit în continuare. Absent din teren în echipa de start, „Briliantul” Adrian Mutu nu a făcut parte nici din „a doua garnitură”, fiind oarecum „menajat” de către Grigoraș. În repriza secundă, Borza a avut șansa egalării, dar șutul trimis din lovitură liberă de la 20 de metri e fost respins de la vinclu de portarul azerilor. După executarea cornerului, Axente a irosit și el o bună oportunitate, după care șutul lui Dedov a fost reținut de portar la rădăcina barei. Adversarii, beneficiind de reflexele portarului, ocrotit uneori și de șansă, au încheiat jocul cu acel singur gol înscris în debutul meciului. Mai mult, în penultimul minut de joc, Zira putea înscrie golul doi, dar mingea a lovit bara.

stire cu pozaDacă Mutu nu a evoluat în acest prim joc, alți trei dintre noii veniți au fost titulari (Matei, M. Constantin și Țucudean), iar L Buș a intrat în repriza secundă.
„11”-le trimis în teren de antrenorul Petre Grigoraș a avut următoarea componență: Stăncioiu- G. Matei, I. Gonzalez, M. Constantin, Balic, Jazvic, Mureșan, Brandan, Romario, Țucudean, R. Costa.
În repriza secundă ASA a evoluat în formula: Viciu- Velayos, Balaur, Candrea, Borza, Gorobsov, Voiculeț, L. Pedro, Dedov, L. Buș, Axente.
În al doilea joc, ASA întâlnește duminică seara formația iraniană, Sepahan, una dintre cele mai cunoscute echipe ale Asiei, campioana en-titre a Iran-ului. Echipa a fost înființată în anul 1953, denumirea actuală a clubului fiind Foolad Mobarakeh Sepahan și a câștigat de 5 ori Iran Pro League, cea mai importantă competiție a țării. Este cea mai de succes formație din fotbalul iranian de la înființarea ligii, în anul 2001. Pe lângă titlurile de campioană, Sepahan a câștigat de 4 ori și Hazfi Cup (Cupa Iranului) și în 2007 a fost finalistă a Ligii Campionilor Asiei. Sepahan se află spre finalul stagiului de pregătire, urmând să dispute în 31 ianuarie primul meci oficial de campionat.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.