Bugetul comunei Corunca, în instanţă. Ce a declarat prefectul Administratie
  • alex.toth
  • 1 comentarii
  • 397 Vizualizări

Bugetul comunei Corunca, în instanţă. Ce a declarat prefectul

coruncaPrefectul judeţului Mureş, Lucian Goga, a declarat vineri, 22 ianuarie, pentru cotidianul Zi de Zi, că instituţia pe care o reprezintă a câştigat în primă instanţă de contencios administrativ procesul cu Consiliul Local al comunei Corunca, pentru anularea hotărârii prin care a fost adoptat bugetul localităţii pe anul 2015.

Situaţia însă e complicată de o altă decizie controversată a consilierilor locali din Corunca, luată într-o şedinţă din data de 22 decembrie 2015, în care s-a făcut o rectificare la bugetul declarat ilegal în prima instanţă de contencios administrativ. În această speţă, prefectul judeţului Mureş a declarat că se aşteaptă o decizie definitivă a instanţei, în funcţie de care Instituţia Prefectului – Judeţul Mureş va ataca sau nu în contencios administrativ şi hotărârea de Consiliu Local din 22 decembrie 2015, de rectificare a bugetului comunei Corunca. „Cazul este în instanţă, în Contencios Administrativ, am câştigat în prima instanţă ca fiind nelegală (adoptarea bugetului comunei Coruncape anul 2015 – n.r.), iar Primăria comunei Corunca a făcut recurs. Nu pot să mă pronunţ pe rectificarea de buget de la finalul anului 2015 până nu am antecedentul contenciosului. Încă suntem în instanţă, aşteptăm o hotărâre definitivă şi irevocabilă şi abia după aceea ne putem pronunţa în privinţa hotărârii prin care s-a rectificat bugetul. Este foarte clar, dacă prima hotărâre de Consiliu Local va fi declarată ilegală, aşa cum am obţinut în prima instanţă, de fapt şi de drept a doua hotărâre care are acelaşi conţinut este şi ea ilegală şi o să o atac şi pe aceea”, a declarat prefectul Lucian Goga.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Prefectul a intrat intr-o sarabanda pe care cred ca nu si-o dorea.Sa nu se bucure de solutia de la fond , deoarece motivatia este „subtire”.Mai bine ar trebui sa-l preocupe faptul ca este inconjurat de „oameni fara experienta in domeniu”,de fapt ca si el,si-i aduce prejudicii insemnate , atit lui , cit mai ales institutiei(vezi cazul de la Primaria Tg.Mures cu secretarul).

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE