FOTO. Victorie la pas pentru „mediciniste” în debutul Anului Nou CSU Medicina CSŞ
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 109 Vizualizări

FOTO. Victorie la pas pentru „mediciniste” în debutul Anului Nou

DSC_0024În prima etapă din returului Diviziei A1 la volei feminin, CSU Medicina CSȘ Târgu-Mureș a învins sâmbătă seara pe teren propriu cu un categoric 3-0 (25-9, 25-15, 25-12) formația SCM U Craiova. După cum o arată scorul, partida a fost una fără istoric și fără emoții pentru echipa antrenorilor Atanas Petrov și Ciprian Dârnescu. Aceștia au început jocul cu sextetul Nikoleta Perović, Roxana Iancu, Ivana Zburova, Olivera Medić, Sofia Medic, Samara Franchin, cu Andreea Ispas pe postul de libero. Mureșencele au porni decise și s-au desprins deja din start la 3-0 ți au intrat la primul time-out tehnic cu 8-2. Cursa de regularitate a continuat și la al doilea timp scorul era exact dublat, la 16-4. La scorul de 19-7 s-au produs primele schimbări în tabăra mureșencelor, dar jocul nu a avut deloc de suferit. Abia sosită în lot, Ljubica Kekcman și-a făcut debutul în locul lui Franchin, apoi au intrat și mai tinerele Eliza Varga și Alexandra Babaș. Chiar și cu cele trei înlocuiri, mureșencele au încheiat rapid setul.

Galop de sănătate până la final
Debutul setului secund a dat impresi că jocul se va echilibra. Un blocaj care a ieșit în aut și unul reușit de craiovance au făcut ca tabela să indice 0-2. A fost doar un „foc de paie”, deoarece mureșencele au preluat rapid conducerea și de la 4-3, la primul timp de odihnă era deja 8-4. Atacuri decisive trimise în teren pe rând de Franchi sau cele două Medic, completate de Iancu și Perovic, cu recuperări ale lui Ispas au dus scorul la 16-10 la al doilea timp. Mai mult, publicul s-a putut delecta și la mingile recuperate spectaculos cu piciorul sau de dincolo de fileu de Olivera Medic. Schimbările setului secund s-au produs spre finalul acestuia, încheiat cu un sextet în care strănă era doar noua sosită, alături de Andreea Petra, Varga, Babaș, Iancu, Loredana Dobriceanu și Ispas libero. Mureșencele au încheiat fără emoții setul, la 15. Pentru a evita orice emoții, gazdele au început setul trei cu o singură excepție față de formația de start, cu Kekcman în locul lui Franchin și s-au desprins la 8-3 la primul time out tehnic. Craiovencele au profitat de câteva momente de relaxare și s-au apropiat la 8-6, dar mureșencele au apăsat din nou accelerația și scorul era la al doilea timp tehnic 16-8. Cu româncele în teren din nou, CSU Medicina și-a continuat parcursul fără cusur, cu Petra, Iancu și Varga de netrecut la fileu, completate de Dobriceanu și Babaș și partida s-a încheiat în mai puțin de 70 de minute.
CSU Medicina se menține pe locul 5, la 5 puncte în spatele echipei Dinamo București și cu 2 mai multe decât Știinșa Bacău. În etapa viitoare, sâmbătă, 30 ianuarie, ora 18.00, vor întâlni tor pe teren propriu formația Universitatea Cluj, o altă partidă care se anunță ușoară pentru mureșence.

[zizigallery id=1885]

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE