Concurs la Primăria Sighişoara Administratie
  • admin
  • 1 comentarii
  • 425 Vizualizări

Concurs la Primăria Sighişoara

sighisoaraPrimăria municipiului Sighişoara organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacantă de inspector, clasa I, grad profesional superior, în cadrul Compartimentului Resurse Umane.

Conform unui anunţ făcut public în Monitorul Oficial al României, concursul va avea loc după următorul orar: proba suplimentară în data de 24 februarie, ora 9.00, proba scrisă în data de 24 februarie, ora 11.00 şi interviul în data de 26 februarie, ora 14.00. Condiţiile specifice de participare la concurs sunt următoarele: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţe administrative/ administraţie publică locală/ ştiinţe juridice/ ştiinţe economice, iar informaţii suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon 0265-771.280.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Cred ca trebuie sa fii bolnav sa te inscri la concurs pentru ocuparea unui post la cea mai HAOTICA si neperformanta primarie din judet.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE