Victorie cu campioana Iranului în al doilea amical FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 121 Vizualizări

Victorie cu campioana Iranului în al doilea amical

asaDupă ce a pierdut cu 0-1 primul joc în fața formației Zira FK din Azerbaidjan, vicecampioana României la fotbal, ASA Târgu-Mureș s-a impus duminică cu 3-2 (3-2) în al doilea amical din Antalya, în compania formației Sepahan, campioana en-titre din Iran. A fost un joc spectaculos, mai ales în prima repriză, cea în care s-au înscris toate cele cinci goluri. Pentru roș-albaștrii au punctat Pablo Brandan (min. 19), din penalty, Filip Jazvic (min. 31) și George Țucudean (min. 40). Cei care au deschis scorul au fost însă iranienii de la Sepahan, prin Luciano Pereira, deja în minutul 3, iar Khalatbari a stabilit scorul final, în ultimul minut al primei reprize. Au fost așadar goluri primite în debut și final de repriză.
Meciul s-a disputat pe terenul central al complexului Mardan și a început practic de la 0-1, Sepahan deschizând scorul la prima acțiune importantă a jocului, după o pasă greșită trimisă de Ivan Gonzalez. Egalarea din minutul 19 a venit în urma unei curse reușite de Laurențiu Buș, care a pătruns pe stânga, a driblat un fundaș advers, care, în alunecare a atins mingea cu mâna. Lovitura de penalitate a fost transformată cu siguranță de Brandan. După câteva minute Țucudean a avut și el șansa golului. Foarte bine angajat în mijlocul careului, acesta a trimis peste poarta adversă. Golul cu care mureșenii au trecut în avantaj a venit în minutul 31, când Brandan a trimis o pasă de peste 30 de metri peste apărarea adversă, Jazvic a preluat și a înscris cu un lob de efect peste portar. ASA și-a dublat avantajul cu 5 minute înaintea finalului reprizei. La un contraatac în doi, purtat de Laurențiu Buș și Țucudean, vârful de atac al murelenilor a reușit să înscrie cu un șut la colțul scurt, după ce a trecut frumos de un apărător.
În ultimul minut al primei părți însă, o nouă greșeală a defensivei mureșene în zona centrală le-a permis celor de la Sepahan să reducă diferența.
Puține ocazii, fără goluri, fără Mutu
În partea a doua a meciului ocaziile clare au lipsit aproape cu desăvârșire. Echipa lui Petre Grigoraș a stat foarte bine în teren, iar oportunitățile iranienilor s-au rezumat doar la șuturi de la distanță. ASA a avut câteva situații în care se puteau desprinde din nou la două goluri, dar șuturile lui Borza, Ramiro Costa, Luis Pedro și Ciolacu au ocolit poarta adversă, sau au fost blocate de fundașii echipei iraniene.
Petre Grigoraș a folosit și în acest meci două formații diferite în cele două reprize, toate schimbările fiind efectuate la pauză, dar tot fără ca Adrian Mutu să intre în teren și cu mai mulți jucători care nu au fost utilizați în prima întâlnire. În prima repriză au evoluat: Stâncioiu- Velayos, Gonzales, Balic, Brandan, Gorobsov, Voiculeț, Jazvic, Romario Kortzorg, Buș, Țucudean.
În partea a doua au intrat în teren următorii11: Fejer- Băcilă, G. Matei, Candrea, Feketics, Ciolacu, R. Costa, Axente.
Nu au fost folosiți: Gabi Mureșan, Marius Constantin (ambii ușor accidentați), Balaur (răcit), Mutu, Ndoye, Viciu, Păcurar și Diaby.
Al treilea din cele cinci amicale este programat mâine, miercuri, 27 ianuarie, în compania formației poloneze Pogon Szczecin.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE