Home / Recomandări zi de zi / Înscrieri la cursurile Kids Learning Code

Înscrieri la cursurile Kids Learning Code

it 1Asociația non-profit InnoDrive relansează cursurile de programare pentru copii, TechDrive – Kids Learning Code. Demarat în februarie 2015, programul este conceput pentru a acorda șansa tuturor copiilor pasionati de programare să înveţe cum se fac lucrurile cu adevărat în domeniul lor preferat, chiar de la profesioniști.
Cine poate participa?
Mentorii din cadrul programului sunt tineri practicieni în firme de IT mureșene, care doresc să transmită mai departe din experiența, cunoștințele și pasiunea lor pentru programare şi informatică. „Topicul de anul acesta este web design pentru copii mai maricei și noțiuni elementare/ introductive, precum și dezvoltarea gândirii logice pentru princhindeii sub 10 ani. Pentru a beneficia de program copiii trebuie să aibă vârsta între 7-17 ani și să dețină un laptop pe care să lucreze în timpul atelierelor”, a declarat Ioana Teodora Georgescu, Press & PR volunteer în cadrul Asociaţiei InnoDrive. Deși mare parte a participanților sunt absolvenții programului din 2015, și în acest an organizatorii cursurilor vor accepta și începători. „Atelierele, a câte două ore fiecare, în cursul cărora copii vor învăţa în mod nonformal, vor avea loc sâmbăta, între orele 10.20 – 12.30. Locația va fi comunicată ulterior”, a precizat Ioana Teodora Georgescu.
Înscrierile sunt deja deschise deja şi pot fi făcute la adresa web https://techdrive2016.eventbrite.com, numărul locurilor fiind limitate în funcție de numărul de mentori disponibili.
De asemenea, informaţii suplimentare pot fi obţinute pe site-ul www.techdrive.ro/2016-2, pe pagina de Facebook TechDriveRO sau la adresa de e-mail contact@innodrive.ro.
Grupe disponibile
Grupa 7-10 ani  
Cost de participare: 189 lei
Număr de ateliere: 7
Perioada: februarie – martie 2016
Grupa 11-13 ani
Cost de participare: 289 lei
Număr de ateliere: 10
Perioada: februarie – aprilie 2016
Grupa 13-17 ani
Cost de participare: 389 lei
Număr de ateliere: 13
Perioada: februarie – mai 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Marcaje reîmprospătate pe arterele principale ale Târgu Mureșului

Reprezentanții Primăriei municipiului Târgu Mureș au remis un comunicat luni, 12 aprilie, pe pagina oficială …