Raed Arafat, distins de un şef de stat european Sanatate
  • admin
  • 0 comentarii
  • 250 Vizualizări

Raed Arafat, distins de un şef de stat european

arafat 1Secretarul de stat Raed Arafat a primit sâmbătă, 23 ianuarie, distincţia Ordinul de Onoare din partea preşedintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofti.

Cu acest prilej, fondatorul SMURD în România a făcut public un mesaj, pe pagina sa de Facebook, în care s-a declarat onorat de distincţia primită şi totodată încrezător în viitorul proiectelor derulate între guvernele României şi Republicii Moldova.

arafat 2

“Suntem martorii unei perioade zbuciumate pe care confraţii noştri moldoveni o traversează, însă suntem şi parte a generaţiei care poate ajuta la consolidarea parcursului european al Republicii Moldova. Sunt încrezător că proiectele pe care le-a sprijinit Guvernul României precum şi cele transfrontaliere derulate între România şi Moldova vor continua să dezvolte sistemul de urgenţă moldovean, atât din punct de vedere logistic, dar mai ales din perspectiva pregătirii capitalului uman. Trebuie să recunosc că SMURD Moldova şi colaborarea cu colegii noştri din Republica Moldova nu ar fi fost realizabile fără sprijinul semnificativ primit din partea guvernelor celor două ţări şi fără colaborarea dintre instituţiile celor două ţări. Trebuie să recunosc efortul colegilor din Iaşi şi Târgu-Mureş care au sprijinit şi sprijină în continuare pregătirea personalului medical şi paramedical, al colegilor de la Inspectoratul General de Aviaţie din cadrul MAI, al colegilor din Ministerul de Interne şi Ministerul Sănătăţii al Republicii Moldova, al colegilor din cadrul Serviciului de Protecţie Civilă şi Situaţii Excepţionale din Republica Moldova care au avut curajul să ducă înainte o misiune grea şi să-şi asume o responsabilitate de importanţa majoră faţă de populaţia Moldovei, al colegilor de la IGSU şi de la STS şi nu în ultimul rând al tuturor celor care s-au implicat la nivel guvernamental fără sprijinul cărora acest proiect nu ar fi fost posibil.

Îi salut pe toţi colegii noştri de peste Prut şi îi asigur din nou de toată susţinerea mea şi a colegilor mei din România!”, a transmis dr. Raed Arafat, pe reţeaua de socializare Facebook.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE