Home / Social / Cum se simte elevul lovit cu un scaun în cap de către un coleg de clasă

Cum se simte elevul lovit cu un scaun în cap de către un coleg de clasă

Distribuie

violenta-in-scoliSpitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) din Tîrgu Mureş a anunţat, miercuri, că elevul în vârstă de 15 ani, de la Liceul Tehnologic Band, care a fost lovit în cap cu un scaun de către un coleg de clasă, a fost operat şi este în stare stabilă, informează Agerpres.

Potrivit SCJU Târgu Mureş, operaţia a decurs bine, băiatul este cooperant, conştient, stabil hemo dinamic şi, în următoarele două zile, va fi supus unui nou test Computer Tomograf. Dacă totul va decurge bine, săptămâna viitoare acesta va putea fi externat.

Potrivit sursei citate, Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş a precizat că, marţi, la Liceul Tehnologic Band din judeţul Mureş a avut loc un incident între doi elevi din clasa a VIII-a B, iar în urma unui schimb de replici, elevul Rostaş Nicolae Vlăduţ l-a lovit cu un scaun pe elevul Parasca Lucian Ionică.

„Incidentul a fost semnalat de către profesorul de serviciu, care i-a acordat elevului lovit primul ajutor. Acesta a fost transportat la cabinetul medicului de familie din localitatea Band. Directorul unităţii de învăţământ a anunţat Poliţia, iar elevul rănit a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Târgu Mureş pentru investigaţii medicale. Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş a fost înştiinţat despre acest incident telefonic şi prin adresa scrisă nr.264/26.01.2016, de către directorul unităţii în cauză. Conducerea liceului va lua toate măsurile care se impun pentru sancţionarea celor vinovaţi şi evitarea pe viitor a acestor incidente”, a informat ISJ Mureş, într-un comunicat de presă.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO: ”Marș pentru Viață”, la Sărmașu

Distribuie O nouă ediție a evenimentului ”Marșul pentru Viață”, organizat de Biserică Ortodoxă Sărmașu, Fundația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.