Se caută constructor pentru parcul din Belvedere Administratie
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 732 Vizualizări

Se caută constructor pentru parcul din Belvedere

111Primăria municipiului Târgu-Mureş a demarat o licitaţie estimată la suma de 1.622.520 lei, fără TVA, pentru executarea lucrărilor din cadrul proiectului „Amenajare parc zona centrală cartier Belvedere, Târgu-Mureş – Etapa 1”, informează www.licitatiapublica.ro.
De la sport la agrement
Potrivit caietului de sarcini al licitaţiei, proiectul tehnic a fost întocmit de societatea Proiect SRL Târgu-Mureş, suprafaţa totală a terenului amenajat va fi de aproximativ 1.954 metri pătraţi, iar amplasamentul este situat în sudul intravilanului municipiului Târgu-Mureș, în zona limitrofă a localității, în apropierea cartierelor Tudor Vladimirescu în partea nordică și Dâmbul Pietros în partea vestică. „Se dorește amenajarea unui teren de sport – baschet, handbal, minifotbal – cu amenajările aferente acestuia, un teren de joacă pentru copii și alei pietonale pentru accesarea amenajărilor. Sunt prezente și spațiile verzi amenajate cu plantații de arbori, arbuști și gazon. Accesul pe teren se face din strada Praga, direcția sud-vest”, se precizează în document.
De asemenea, în acelaşi caiet de sarcini se mai arată că în conformitate cu regulamentul local de urbanism aferent PUZ, în zonă sunt admise echipamente publice de nivel rezidențial, funcțiuni comerciale și servicii profesionale, care să nu genereze transporturi grele. „Terenul este în prezent nefolosit, cu denivelări accentuate, rezultate din sistematizarea căilor de circulație și din depozite ocazionale de pământ, fiind în proprietatea privată a municipiului. Acest teren este deservit de străzile Paris – legătură de pe Calea Sighișoarei, Viena, Lisabona și Luxemburg – care fac legătura cu restul cartierului. Forma terenului pe care se dorește amenajarea parcului este rotundă, iar străzile mai sus menționate reprezintă accese radiale în parc. Strada Praga este cea care înconjoară terenul viitorului parc”, se menţionează în document.
Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 10 februarie, ora 15.00.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE