Home / Administratie / Se caută constructor pentru parcul din Belvedere

Se caută constructor pentru parcul din Belvedere

111Primăria municipiului Târgu-Mureş a demarat o licitaţie estimată la suma de 1.622.520 lei, fără TVA, pentru executarea lucrărilor din cadrul proiectului „Amenajare parc zona centrală cartier Belvedere, Târgu-Mureş – Etapa 1”, informează www.licitatiapublica.ro.
De la sport la agrement
Potrivit caietului de sarcini al licitaţiei, proiectul tehnic a fost întocmit de societatea Proiect SRL Târgu-Mureş, suprafaţa totală a terenului amenajat va fi de aproximativ 1.954 metri pătraţi, iar amplasamentul este situat în sudul intravilanului municipiului Târgu-Mureș, în zona limitrofă a localității, în apropierea cartierelor Tudor Vladimirescu în partea nordică și Dâmbul Pietros în partea vestică. „Se dorește amenajarea unui teren de sport – baschet, handbal, minifotbal – cu amenajările aferente acestuia, un teren de joacă pentru copii și alei pietonale pentru accesarea amenajărilor. Sunt prezente și spațiile verzi amenajate cu plantații de arbori, arbuști și gazon. Accesul pe teren se face din strada Praga, direcția sud-vest”, se precizează în document.
De asemenea, în acelaşi caiet de sarcini se mai arată că în conformitate cu regulamentul local de urbanism aferent PUZ, în zonă sunt admise echipamente publice de nivel rezidențial, funcțiuni comerciale și servicii profesionale, care să nu genereze transporturi grele. „Terenul este în prezent nefolosit, cu denivelări accentuate, rezultate din sistematizarea căilor de circulație și din depozite ocazionale de pământ, fiind în proprietatea privată a municipiului. Acest teren este deservit de străzile Paris – legătură de pe Calea Sighișoarei, Viena, Lisabona și Luxemburg – care fac legătura cu restul cartierului. Forma terenului pe care se dorește amenajarea parcului este rotundă, iar străzile mai sus menționate reprezintă accese radiale în parc. Strada Praga este cea care înconjoară terenul viitorului parc”, se menţionează în document.
Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 10 februarie, ora 15.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Activitatea la groapa de gunoi Sighișoara, suspendată temporar

În urma incendiului de săptămâna trecută, a fost dispusă suspendarea temporară a activității la groapa …