Home / Cultură / VIDEO: Cântecul patriotic însuflețit de Sava Negrean Brudașcu la Reghin

VIDEO: Cântecul patriotic însuflețit de Sava Negrean Brudașcu la Reghin

Distribuie

DSC_2913Ziua Unirii Principatelor marcată duminică, 24 ianuarie la Casa de Cultură Municipală ”Eugen Nicoară” din Reghin a avut printre momentele de suflet recitalul susținut de solista de muzică populară Sava Negrean Brufașcu. După trecitalul susținut la Bistrița în aceeași zi, în aer liber, mult sub zero grade, solista a simțit căldura publicului reghinean, cel care a aplaudat-o frenetic al fiecare aparție. ”Publicul din Reghin îmi este foarte drag. Sunt anumite locuri unde mă simt extraordinar de bine, și unul din aceste locuri este Reghinul. La Bistrița am cântat la minus 12 grade afară, în fața bisericii, și a fost extraordinar, la fel cum a fost și la Reghin, cum merită minunatul public de aici”, a precizat solista Sava Negrean Brudașcu.

Drag de țară, părinți și Dumnezeu

Mereu aplaudată la fiecare apariție, solista a spus că sdragostea și sinceritatea față de public fac să fie apreciată de public, printre care și cel reghinean. ”Sunt iubită de public pentru că pătrund în sufletul oamenilor cu acest har extraordinar ce mi la dăruit Cel de Sus, acest talant pe care l-am primit de la Dumnezeu la naștere, talantul de a cânta, darul de a fi un om sincer în acest cântec. Ceea ce cânt și ceea ce fac, o fac cu toată sinceritatea. Nu e prefăcătorie, asta simt, și mulțumesc lui Dumnezeu că ma lăsat să fiu așa pe pământ. Mă simt extraordinar aici la Reghin. Cum să nu mă simt bine când am în viața asta trei lucruri esențiale pe care trebuie să le respecți. Cred în Dumnezeu, mi-am iubit mama și părinții, și îmi iubesc țara care mi-a dăruit-o Dumnezeu. Mai mult nici nu-mi trebuie”, a subliniat solista de muzică populară. 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Muzeul Etnografic „Anton Badea” din Reghin își așteaptă vizitatorii cu nerăbdare

Distribuie Muzeul Etnografic „Anton Badea” din municipiul Reghin își deschide porțile pentru vizitatorii săi, într-un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.