CL Târnăveni a votat bugetul! Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 126 Vizualizări

CL Târnăveni a votat bugetul!

DSC_6435

Bugetul consolidat al municipiului Târnăveni pe anul 2016 a fost aprobat de Consiliul Local Târnăveni în şedinţa ordinară de joi 28 ianuarie.

Bugetul consolidat a fost stabilit la venituri în sumă de 43.773.484 iar la cheltuieli în sumă de 45.757.345 lei, cu un deficit în sumă de 1.983.861 care se acoperă din excedentul anilor precedenţi.

”Vreau să continuăm investițiile și proiectele pe care le-am început în toamna anului 2012, mă refer la în infrastructură, învățământ și, în general, dezvoltarea localității. Avem în derulare proiecte de extinderea calanizării, modernizarea a 12 străzi, astăzi prin aprobarea bugetului am dat girul demarării pentru încă alte 24 de străzi, unitățile de învățământ, amenajarea locurilor de joacă pentru copii. Practic, e un buget de dezvoltare a investițiilor începute în 2013. În toți cei 25 de ani post-revoluționari nu s-au atras atâția bani la investiții cum s-a întâmplat anul trecut, iar investițiile de anul acesta sunt mult mai mari” a declarat primarul din Târnăveni, Sorin Megheşan. Totodată, edilul orașului a amintit de strategia de dezvoltare a serviciului de iluminat public, proiect care ar trebui finalizat în luna  aprilie și care, nu va contribui doar la ridicarea gradului de civilizație, confortului si a calității vieții, dar la final va fi și cel mai modern din Europa.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE