Home / CSU Medicina CSŞ / CSU Medicina, joc „de încălzire” înaintea întâlnirii cu fruntașele

CSU Medicina, joc „de încălzire” înaintea întâlnirii cu fruntașele

Distribuie

voleiEchipa feminină de volei CSU Medicina CSȘ Târgu-Mureș întâlnește în cadrul etapei a XIII-a a Diviziei A1, a doua a returului, sâmbătă, 30 ianuarie, de la ora 18.00, pe teren propriu, formația Universitatea Cluj. Partida din sala UMF din Târgu-Mureș poate fi considerată ca ultimul examen al mureșencelor înaintea unei adevărate „serii de foc”. „Medicinistele” vor întâlni în etapele următoare doar echipe care aspiră la primele locuri în actualul sezon. În etapa viitoare vor juca în deplasare, la CSM București, apoi vor primi vizita celor de la Știința Bacău, se vor deplasa la CSM Târgoviște, după care urmează vizita campioanei Volei Alba Blaj. După 12 etape, mureșencele ocupă locul 5, cu 8 victorii și 4 înfrângeri, toate în fața viitoarelor patru adversare. CSU Medicina a manifestat mari fluctuații pe parcursul turului, obținând două dintre cele opt victorii în set decisiv, care le-au adus doar câte două puncte, dar una dintre aceastea a fost una foarte importantă, la Dinamo București, aflată în clasament la doar 2 puncte în fața lor. Pe aceasta o vor întâlni pe teren propriu în a doua partidă după amintita „serie de foc”, după o deplasare „de încălzire” la ultima clasată, Rapid București.

Pretenții justificate de revenire în „careu”
CSU Medicina caută revenirea între primele patru echipe ale campionatului, unde s-a aflat în premieră în urmă cu două ediții. Misiunea se anunță una foarte dificilă, dacă se ia în considerare faptul că mureșencele nu au reușit să câștige decât un singur set în seria de patru jocuri cu fruntașele în tur, pe teren propriu, cu CSM Târgoviște. Obiectivul pare totuși unul realizabil, ținând cont de faptul că echipa a arătat o față mult schimbată în bine în prima partidă a acestui an, în care adversara, SCM U Craiova a obținut doar 36 de puncte în cele trei seturi ale partidei. Situația s-a schimbat între timp și la principalele adversare, care au arătat o scădere, cu loturi sub nivelul turului. Jocul de „deschidere” se anunță în aceste condiții unul „de încălzire” pentru mureșence, în fața unei echipe care a obținut doar două victorii în tur și pe care a învins-o pe Someș cu un sec 3-0, cu seturi încheiate la 15, 18 și 13.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

ACS Kinder: Grupa U8 a câștigat Cupa Municipiului Reghin

Distribuie După succesele grupelor U11, U9 și U6 din cadrul ACS Kinder a sosit momentul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.