Share
Home / Invatamant / Elevii de la Colegiul „Unirea” nu vor fi mutaţi!

Elevii de la Colegiul „Unirea” nu vor fi mutaţi!

unireaReferitor la informațiile apărute în mass-media în cursul zilei de joi, 28 ianuarie 2016, potrivit cărora o parte din elevii de la Colegiul Național ”Unirea” ar trebui să fie mutați într-o clădire a Liceului Tehnologic ”Constantin Brâncuși” (Liceul de Construcții) și posibilitatea mutării anumitor săli de clasă de la Şcoala Gimnazială „Europa” la Şcoala Gimnazială Nr. 7, Biroul de presă al Primăriei municipiului Târgu-Mureş a remis un comunicat pe care îl redăm în rândurile care urmează:

„Primăria municipiului Târgu-Mureș nu a iniţiat niciodată un demers de acest gen şi nici nu va lua decizii legate de mutarea anumitor instituţii de învăţământ dintr-o parte în alta, doar în cazul în care vom fi forţaţi de împrejurări independente de voinţa noastră.

Vă reamintim că, Şcoala Gimnazială „Europa” a fost relocată în anul 2013 datorită faptului că spaţiul în care îşi desfăşura activitatea nu a mai corespuns din punct de vedere structural şi funcţional, iar un alt motiv pentru care s-a decis relocarea a fost şi faptul că, spaţiile în care funcţiona şcoala erau închiriate, fapt care nu mai există în situaţia de faţă. Totodată, am primit asigurări și din partea conducerii Inspectoratului Școlar General al judeţului Mureș că nu există un asemenea demers sau iniţiativă nici din partea instituției pe care o conduc.

Astfel, considerăm că informațiile apărute sunt manipulări și zvonuri ce au ca scop crearea de tensiuni în rândul comunității, în această perioadă pre-electorală. Astfel, Primăria Târgu-Mureș dorește a informa corect târgumureșenii și subliniem că astfel de zvonuri nu se confirmă.”

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Fabrica Samarcu, sponsorizări pentru școlile din Luduș

În luna iunie 2020 se împlinesc 16 ani de când la Luduș, în prezența primarului …

Share
Share