Home / Cultură / Se aşteaptă propuneri pentru premiile "Pro Cultura"

Se aşteaptă propuneri pentru premiile "Pro Cultura"

Distribuie

proculturaPrimăria municipiului Târgu-Mureş anunţă prelungirea sesiunii de depunere a propunerilor pentru premiile de excelenţă „Pro Cultura”, care se acordă personalităţilor vieţii culturale, cu merite deosebite în promovarea interculturalităţii. Domeniile artistice pentru care se acordă premiile de excelenţă „Pro Cultura” sunt: teatru – 2 premii, muzică – 2 premii, literatură – 2 premii, arte plastice – 2 premii şi dans – 2 premii. „Propunerile pentru acordarea premiilor pot fi făcute de instituţii culturale, organizaţii nonguvernamentale cu profil cultural, persoane fizice, pe baza înaintării unui Laudatio privind personalitatea propusă, pentru: tinere talente, pentru debut în cariera artistică, personalităţile ajunse la maturitatea carierei artistice, întreaga carieră artistică. Propunerile însoţite de Laudatio se depun la Registratura Primăriei municipiului Târgu-Mureş, către Serviciul Activităţi Culturale, Sportive, de Tineret şi Locativ, până la data de 19 februarie 2016”, se arată pe pagina web a Primăriei municipiului Târgu-Mureş.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Grupul Vocal Folcloric Maris, coordonator Costel Dumitru

Colind simultan cu 1000 de interpreți la spectacolul „Din bătrâni se povestește”

Distribuie Asociația Culturală „Doruri Mureșene”, în parteneriat cu Centrul Județean pentru Cultură Tradițională și Educație …