Fond de tineret de 100.000 lei, în bugetul judeţului Social
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 275 Vizualizări

Fond de tineret de 100.000 lei, în bugetul judeţului

111Consilierul judeţean UDMR Csép Eva Andrea a mulţumit colegilor din plenul Consiliului Judeţean Mureş joi, 28 ianuarie, pentru includerea în bugetul judeţului Mureş a sumei de 100.000 de lei reprezentând un fond de tineret, „constituit special pentru sprijinirea în parteneriat a activităţi de şi pentru tineret”.

Activităţi „pentru dezvoltarea comunităţilor”

Potrivit consilierului UDMR, care deţine şi funcţia de secretar al Comisiei social-culturale din cadrul Consiliului Judeţean Mureş, iniţiativa are ca obiectiv susţinerea unor activităţi specifice tineretului, organizate pentru dezvoltarea comunităţilor locale. „Astăzi, împreună scriem istorie. Ştiţi de ce? Pentru că vom avea pentru prima dată din istoria Consiliului Judeţean Mureş un fond de tineret, pe care îl regăsim la anexa numărul 2, la poziţia 114. Fondul acesta, în valoare de 100.000 lei, este constituit special pentru sprijinirea în parteneriat a activităţii de şi pentru tineret. Avem tineri valoroşi, care pe lângă preocupările de zi cu zi îşi asumă şi un rol important în dezvoltarea comunităţilor locale, asigurând mai multe activităţi specifice tineretului. Ei sunt cei care ştiu cel mai bine de ce au nevoie tinerii”, a afirmat Csép Eva Andrea.

Un alt obiectiv al fondului de tineret este finanţarea unor activităţi prin intermediul cărora tinerii să îşi petreacă timpul liber în mod constructiv. „Datoria noastră, a tuturora, este de a sprijini aceste activităţi care scot din casă, chiar din faţa calculatorului, copii sau din locurile care nu sunt agreate de părinţi, oferind petrecerea timpului liber mai sănătos, creativ, împreună cu toţi cei de vârsta lor. Doresc să mulţumesc domnului preşedinte (Ciprian Dobre, preşedintele Consiliului Judeţean – n.r.) şi fracţiunii UDMR că mi-au sprijinit iniţiativa din 17 decembrie privind constituirea fondului de tineret şi a tuturor colegilor care cred în tineret”, a subliniat Csép Eva Andrea.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE