Primarul comunei Corunca, drept la replică la adresa prefectului Administratie
  • admin
  • 4 comentarii
  • 514 Vizualizări

Primarul comunei Corunca, drept la replică la adresa prefectului

111Primarul comunei Corunca, Takacs Olga, a remis un drept la replică la articolul „Bugetul comunei Corunca, în instanţă. Ce a declarat prefectul”, publicat în ediţia online a cotidianului Zi de Zi din data de 24 ianuarie 2016 (https://www.zi-de-zi.ro/bugetul-comunei-corunca-in-instanta-ce-a-declarat-prefectul/), pe care îl redăm, integral, în rândurile de mai jos.

„Hotărârea Consiliu Local privind aprobarea bugetului local pe anul 2015 a fost adoptată în data de 11 februarie 2015.

Această Hotărâre a fost atacat de Prefectul judetului Mureş în data 27 iulie 2015 pe motivul că nu a fost respectat termenul de 15 zile de la afişarea proiectului, numai 13 zile.

În data de 20 noiembrie 2015 la prima instanţă s-a hotărât anularea Hotărârii Consiliului Local care nici până în ziua de astăzi nu este motivată, fapt pentru care Primăria comunei Corunca nu a putut promova recurs.

Hotărârea Consuliului Local din 22 decembrie 2015 nu este o rectificare a bugetului local atacat la instanţă ci este hotărâre de aprobare a bugetului local pe anul 2015 care nu este identic la conţinut cu primul buget, dar nu înţeleg domnul Prefect de ce vorbeşte despre conţinutul bugetului pentru că ne-a chemat în judecată pentru nerespectarea termenului de afişare nicidecum pentru conţinut.

Aş dori să întreb pe domnul Prefect dacă a solicitat şi de la celelalte 101 UAT-uri din judeţul Mureş dovada respectării termenului şi dacă toată UAT-urile au respectat acest termen.

 

Cu respect,

Takacs Olga – primar”

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE