Home / FC Municipal / O nouă remiză pentru ASA în Antalya

O nouă remiză pentru ASA în Antalya

Distribuie

asaPenultimul joc amical pe care formația de fotbal ASA Târgu-Mureș l-a susținut în cantonamentul din Antalya, cu formația cehă Slovan Liberec, s-a încheiat la egalitate, 1-1. Unicul gol al echipei mureșene a fost înscris de Ionuț Balaur în minutul 7, cu o lovitură de cap, în urma unei centrări trimise de Brandan. Cehii au egalat în repriza secundă, cu un șut plasat de la marginea careului. ASA a început mai bine jocul și au reușit relativ repede să deschidă scorul. Centrarea lui Pablo Brandan de pe partea stângă a fost reluată din 7 metri de Balaur cu capul, fără speranțe pentru portarul cehilor.
În minutul 17 mureșenii au avut o mare ocazie să-și dubleze avantajul. Jazvic a primit o pasă printre fundașii adverși, a scăpat singur cu portarul, a trimis un lob peste acesta, dar și peste poartă. După alte două minute, o altă mare ocazie, dar pentru Liberec de această dată, dar mingea trimisă din 8 metri a lovit bara porții lui Stăncioiu.
Acesta a scos apoi de la vinclu, în minutul 32, un șut expediat de Karafiat de la 30 de metri și prima repriză se încheie cu avantaj minim pe tabelă pentru ASA.

Joc animat în partea a doua
Ca în toate amicalele, după pauză antrenorul Petre Grigoraș a efectuat primele modificări, una singură de această dată. În linia de atac, Axente a intrat în locul lui Laurențiu Buș. O primă ocazie a aparținut mureșenilor. În minutul 50 Brandan a șutat din unghi, dar mingea a lovit bara din dreapta. După alte patru minute, o combinație între Axente și Țucudean a ajuns la 18 metri la Ivan Gonzalez. Acesta a șutat puternic, dar portarul cehilor a reținut. Golul egalizator al cehilor a venit în minutul 57, când Liulka a înscris cu un șut plasat de la marginea careului, după o acțiune prelungită de atac.
În minutul 61 Grigoraș a efectuat alte două schimbări: au ieșit Mutu și Jazvic, locul lor fiind luat de către Ciolacu și Ramiro Costa, iar după alte cinci minute Velayos și Țucudean au fost înlocuiți de către Gabriel Matei și Dedov. Până la final, Ciolacu a șutat din interiorul careului, dar mingea a fost respinsă în corner, în minutul 79 Costa a șutat slab, Axente a fost blocat după o pătrundere a lui Ciolacu, iar același Costa a ratat reluarea cu capul la centrarea lui Brandan. De partea cealaltă, cehii au avut și ei o ocazie în minutul 76, fază încheiată cu un șut din interiorul careului, care a trecut pe lângă poartă.
În ultimul amical, ASA va întâlni formația FC Akzhayik Uralsk, din Kazakhstan, partidă care se va disputa marți, 2 februarie, de la ora 17.00, în complexul Susesi, din Belek.
ASA a aliniat formația: Stăncioiu- Velayos (66 G. Matei), M. Constantin, Gonzales, Balaur, Voiculeț, Brandan, Jazvic (61 R. Costa), Buș (46 Axente), Mutu (61 Ciolacu), Țucudean (66 Dedov).

 

De asemenea, verificati

O nouă performanță internațională pentru dansatorul mureșean Rareș Cojoc

Distribuie Perechea de dansatori alcătuită din Rareș Cojoc și Andreea Matei, sportivi legitimați la cluburile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.