Obiectivul UNPR la alegerile locale, anunţat Politic
  • admin
  • 2 comentarii
  • 168 Vizualizări

Obiectivul UNPR la alegerile locale, anunţat

111Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a participat sâmbătă, 30 ianuarie, la ședința Comitetului Executiv Național.

În cadrul ședinței s-a discutat despre strategia pentru alegerile locale și parlamentare din acest an.

Obiectivul UNPR pentru alegerile locale este de minim 10% din voturile românilor. „Avem organizații puternice în toată țara și suntem convinși că ne vom atinge obiectivul. Am discutat cu Liviu Dragnea și din punct de vedere organizatoric este mai bine ca UNPR și PSD să candideze separat pentru a maximiza șansele celor doua partide, iar în toamnă, pentru alegerile parlamentare, vom avea liste comune. La alegerile locale, acolo unde organizațiile doresc, se pot face alianțe. Fiecare organizație UNPR s-a angajat să se încadreze în ținta propusă astfel încât obiectivul la nivel național să fie atins. Avem primari redutabili, UNPR este un partid care a asigurat stabilitatea economică și politică a României”, a declarat președintele UNPR, Gabriel Oprea.

În privința modului în care se vor desfășura alegerile locale în acest an, UNPR va respecta legea alegerilor locale, votată de către toate partidele politice, ce prevede alegerea primarilor într-un singur tur.

În cadrul ședinței Comitetului Executiv Național s-a decis că UNPR va avea, din nou, de la 1 februarie, grupuri proprii la Camera Deputaților și Senat.

Președintele UNPR și-a exprimat convingerea că partidul va obține în alegeri scorul vizat: „Avem aleși locali și candidați redutabili peste tot în țară, avem specialiști care pot să guverneze și care, în egală măsură, pot monitoriza corect și eficient activitatea Executivului”.

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Romanii din tara-ar trebui sa nu uite cum acest partid de „CACAO” –UNPR-ul a votat alaturi de fostul PD-L (acum in PNL) rapturile de pensii si salarii,curbele de sacrificii salariale ale romanilor-in interesul devolatizarii banului romanului spre smenarii destepti ai UDREI si Cocosului,ei au inchis spitale,ei au construit terenuri de sport in panta..etc.Un primar dinTR-un Sector al BUCURESTIULUI a fost avansat de la gradul de fruntas direct GENERAL cu 2 stele.Romanii mureau de foame si PDL-ul +UNPR-ul in acei ani jucau pe cadavrele lor.Romanii adevarati-patriotii avem inca in memorie cu NUME si PRENUME indivizii care in acei ani au facut rau populatiei sarace..prin voturile lor impotriva firii .Sper ca aceste randuri sa fie citite si de cei vreo 10-15 UNPR-isti mureseni,in viitor sa nu mai patrunda in interiorul ANCMRR MURES -cu promisiuni volatile,fiindca vor primi flegmele tinerilor din aceasta institutie a ANCMRR.

  • Acest partid UNPR -un fel de UDMR-romanesc este in ANESTEZIE CLINICA.Infiintarea partidului s-a realizat in 2010 prin dezertatea securistilor basisti din PSD,in special cei cu dosare viitoare in justitie.In preambulul alegerilor din noiembrie 2012 au tradat Guvernul lui …??inca din luna mai 2012 si la Remorca PSD-ului au obtinut ..X ..mandate in PARLAMENT.Singuri erau fii ploii,ca si acuma.In interiorul acestui partid putem observa doar persoane obscure,persoane care nu au nici o solutie pentru redresarea tarii pe viitor.”INTERESUL NATIONAL” al acestui partid UNPR-agatat cu carligul la PSD,vad ca se rezuma doar la folosirea abuziva a unor entitati din Politie in folosul „PERSONAL”a unui General-avansat la „Apelul bocancilor”.Generalul „IZMENE si CHILOTI maro”viseaza 10% voturi/cei care baga votul in urna!!!Singuri nu prind nici 1% !!In iunie in toata ROMANIA nu vor avea nici un primar.Apoi pana la alegerile Parlamentare din noiembrie mai este drum lung.Sigur conducerea PSD in totalitate miticist-bucuresteana o sa fie obligata de filialele judetene sa-i elimine din liste pe tradatorii UNPR-isti.Rog pe domnii ce manageriaza aceast ZIAR sa-mi publice comentariul.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE