Home / Invatamant / Cursuri de educație financiară destinate elevilor din Reghin

Cursuri de educație financiară destinate elevilor din Reghin

elevi reghin400 de elevi din trei licee din Reghin vor beneficia de cursurile de educație financiară susținute de Fundația „Dreptul la Educație”, proiect strategic al OTP Bank România. Cursurile sunt organizate în premieră la nivel local de către Fundația „Dreptul la Educație’’, în parteneriat cu asociațiile Club Rotary Reghin, Fondul Comunitar Reghin, parte a Fundației Comunitare Mureș, și Asociația Youth Bank.

Derulate în perioada 25 ianuarie – 5 februarie 2016, cursurile urmăresc dezvoltarea aptitudinilor financiare, economice şi manageriale în rândul liceenilor, adresându-se elevilor din Liceul Tehnic „Lucian Blaga”, Liceul Tehnic „Ion Bojor” și Liceul Tehnologic „Vasile Netea” din Deda. „Ne bucurăm că trainerii noștri vor ajunge pentru prima dată în Reghin, oferindu-le tinerilor implicați în program posibilitatea de a deprinde cunoștințe economice al căror efect este pe termen lung. Este important ca adulții de mâine să fie responsabili din punct de vedere financiar, iar întâlnirile de acest gen îi ajută să înțeleagă mai bine și să aplice conceptele prezentate. OTP Bank România va continua să fie un membru activ al comunităților locale și să se implice, în mod special prin intermediul Fundației, în proiecte de educație”, a declarat László Diósi, CEO, OTP Bank România şi președinte al Fundației „Dreptul la Educație”. Cursurile vin în completarea acțiunilor derulate de Asociația Club Rotary Reghin în ultimii patru ani la nivel local, susținând atât învățământul preșcolar, cât și pe cel liceal. „Educația reprezintă una dintre ariile cele mai importante în care Clubul Rotary investește și este activ în a susține tinerii din comunitatea locală, precum liceenii, elevii de gimnaziu și preșcolarii”, a declarat Mihai Badiu, președinte Rotary Club Reghin.

Citeste si:  FOTO: Noutăți despre viitoarea creșă din Sâncraiu de Mureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Primele rezultate la proba scrisă a examenului de definitivare

În data de 20 iulie s-a desfășurat proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare …