Home / Mica publicitate / Licitaţie- Direcţia Silvică Mureş

Licitaţie- Direcţia Silvică Mureş

Distribuie

ANUNŢ
privind organizarea licitaţiei intermediare pentru vânzarea de
masă lemnoasă pe picior din fond forestier de stat
– producția anului 2016-

Organizatorul licitaţiei: Direcția Silvică Mureș, cu sediul în Târgu Mureș, str.George Enescu, nr.6, telefon: 0265-250073, fax: 0265-264447, e-mail: office@mures.rosilva.ro.
Data şi ora desfăşurării licitaţiei: 11.02.2016, ora 10.00.
Locul desfăşurării licitaţiei: Sâncraiu de Mureș, str.Vale, nr.1A, Complex „Darina” („Peștișorul de aur”), Sala „Laguna”.
Tipul licitaţiei: licitaţie publică cu STRIGARE.
Licitaţia este organizată şi se va desfăşura conform prevederilor „Regulamentului de valorificare a masei lemnoase din fond forestier proprietate publică” aprobat prin Hotărârea Guvernului nr.924/2015.
Data şi ora organizării preselecţiei: 05.02.2016, între orele 10.00 – 14.00.
Data şi ora limită până la care poate fi depusă documentaţia pentru preselecţie și înscrierea la licitație: 04.02.2016, ora 16.30.
Lista partizilor care se licitează, preţul de pornire a licitaţiei şi pasul de licitare pentru fiecare partidă, precum și grupajele constituite și pasul de licitare pentru fiecare grupaj sunt afişate la sediul organizatorului şi pe site-ul Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva, www.rosilva.ro.
Volumul total de masă lemnoasă pe picior oferit la licitaţie: 187.267 m3, din care pe natură de produse: produse principale: 176.565 m3, produse secundare: 9.043 m3, produse de igienă: 672 m3, produse accidentale: 987 m3 şi respectiv pe specii şi grupe de specii: răşinoase: 81.409 m3, fag: 81.486 m3, stejari: 5.229 m3, diverse specii tari: 17.565 m3, diverse specii moi: 1.578 m3.
Masa lemnoasă pe picior provine din fondul forestier proprietate publică a statului certificat în sistemul Forest Stewardship Council (FSC).
Masa lemnoasă rămasă neadjudecată după încheierea licitaţiei se va putea adjudeca prin negociere, în aceeaşi zi, în condiţiile prevăzute de reglementările în vigoare.
Caietul de sarcini poate fi procurat de la Biroul Fond Forestier din cadrul direcției silvice începând cu data de: 01.02.2016 ora 10.00.
Pentru participarea la licitaţie, solicitantul trebuie să depună la secretariatul D.S.Mureș, anterior datei preselecţiei, o cerere de înscriere la licitaţie, la care trebuie să anexeze următoarele documente, în copie, certificate pentru conformitate cu originalul de către reprezentantul legal al operatorului economic:
– actul constitutiv al operatorului economic/grupului de operatori economici;
– documentul de înregistrare a operatorului economic/grupului de operatori economici la oficiul registrului comerţului sau, după caz, documentul echivalent de înregistrare, în cazul operatorilor economici/grupurilor de operatori economici străini;
– certificatul constatator privind operatorul economic/grupul de operatori economici, eliberat de oficiul registrul comerţului, prin serviciul online Info Cert, cu cel mult 15 zile calendaristice înainte de data preselecţiei;
– declaraţia pe propria răspundere a reprezentantului legal al operatorului economic/grupului de operatori economici că nu are datorii restante faţă de administratorii fondului forestier proprietate publică a statului;
– certificatul de atestare pentru lucrări de exploatare forestieră al operatorului economic/grupului de operatori economici, valabil şi cu anexa acestuia completată la zi, sau documentul similar recunoscut/echivalat de autoritatea de resort din România, în cazul operatorilor economici/grupurilor de operatori economici străini;
– declaraţia pe propria răspundere a reprezentantului legal al operatorului economic privind apartenenţa/neapartenenţa la un grup de operatori economici, aşa cum este definit la art.1, lit.e) din H.G. nr.924/2015.
Pentru informaţii şi date suplimentare vă puteţi adresa organizatorului licitaţiei: ing.Pop Sorin, telefon: 0748-272827.

Director,
Dr.ing.Covrig Ilie


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Apel de selecție Măsura M08/6B

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.