Home / Business / Unde se va construi magazinul Selgros de la Târgu-Mureş

Unde se va construi magazinul Selgros de la Târgu-Mureş

selgrosSelgros Cash&Carry România a achiziţionat, la începutul săptămânii trecute, un teren în zona Gării mari din Târgu-Mureş, unde până la sfârşitul verii va fi construit un magazin de 4.000 de metri pătraţi.

Formatul magazinului, mai mic

Detalii despre noul magazin au fost furnizate, în exclusivitate pentru cotidianul Zi de Zi, de Antoneta Galeş, Director of Communications and Organisational Development Selgros Cash&Carry România. “Magazinul din Târgu-Mureș va fi primul din seria de operațiuni pe un format diferit, suprafața de vânzare a acestuia va fi de 4.000 de metri pătraţi. Nu este vorba de o schimbare de strategie, ci de un format mai mic, pretabil orașelor cu o populație de 70-100 de mii de locuitori. Ritmul de deschidere al noilor magazine ține de găsirea terenurilor corespunzătoare precum și de obținerea tuturor avizelor și autorizațiilor pentru construirea unui magazin”, a declarat Antoneta Galeş.

Start la recrutări, în martie

Conducerea Selgros Cash&Carry România estimează că noul magazin va fi inaugurat până în iunie 2016, motiv pentru care recrutările de personal vor demara din luna martie a acestui an. “Zona de mărfuri alimentare rămâne identică, pe partea de sortiment de mărfuri nealimentare se va face o selecție atentă. Deschiderea acestui magazin este planificată pentru începutul verii, astfel încât ne pregătim să începem din luna martie recrutările de personal la Târgu Mureș”, a subliniat Antoneta Galeş.

1 comentariu

  1. Zona Garii mari e pe o raza de multe sute de metri. Totusi unde se va construi ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Investiție nouă în Parcul Industrial Mureș

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, într-o ședință …