Cum și-a sărbătorit ziua de naștere fostul consilier local Adrian Crăciun Eveniment
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 458 Vizualizări

Cum și-a sărbătorit ziua de naștere fostul consilier local Adrian Crăciun

1Zi mare pentru fostul consilier local Adrian Crăciun, președintele partidului Mișcarea Populară în municipiul Reghin, fost reprezentant al tinerilor în cadrul Consiliului Local al municipiului Reghin, în perioada 2009-2012, în calitate de consilier local. Cu ocazia zilei sale de naștere sărbătorită vineri, 29 ianuarie, a avut o mare surpriză din partea colegiilor de partid din Reghin. Tortul primit din partea colegilor de ziua lui se pare că arată susținerea care o va avea pentru candidatura la Consiliul Local și Primăria municipiului Reghin.  

Adrian Crăciun a împlinit vârsta de 37 de ani, o vârstă a maturității. Adrian Crăciun s-a remarcat în timpul mandatului de consilier local prin apropierea față de tinerii din municipiul Reghin, organizând ani la rând „Ziua Tineretului”, unde pentru prima dată au concertat la Reghin Connect-R, Anda Adam, Ellie White, Anna Lesko, dar și reduceri de taxe și susținerea comercianților din municipiu, totodată acesta a fost și cel mai mare opozant al fostului edil Nagy Andras.

Reporter: Cum vă simțiți la această frumoasă vârstă și ce vă doriți?

Adrian Crăciun: Cea mai mare dorință este să fiu sănătos, să îmi pot crește copiii și să mă ajute Dumnezeu să am o viață cel puțin la fel de frumoasă și liniștită ca până acum.

Rep.: Din câte se vede aveți susținerea colegilor din Reghin, pentru a candida la următoarele alegeri pentru Primarie și Consiliul Local. Care este opțiunea dvs.?

A.C.: Dacă ar fi să iau în calcul contextul politic actual prin care actuala conducere a primăriei a înșelat speranța cetățenilor, iar proiectul care ne-a fost pus în fața ochilor care la început parea interesant și tentant, s-a dovedit cu timpul a fi un cadou otrăvit, ambalat frumos, atunci da, voi candida. În final, cred că toate aceste întâmplări din ultima vreme, cu aleși locali cu dosare penale la DNA, sunt o lecție bună pentru reghineni și mă avantajează pe mine și cei care reprezentăm o altă generație.

Rep.: Care sunt punctele forte care vă recomandă pentru Primăria Reghin?

A.C.: Cred că primul ar fi experiența de aproape 8 ani în cadrul administrației publice locale în calitate de consilier personal al primarului, la început în comuna Petelea, iar în prezent în comuna Suseni, comună unde s-au făcut multe lucruri frumoase, dar și faptul că am fost consilier local al municipiului Reghin până în anul 2012. Prin natura muncii cunosc problemele și modul de rezolvare a acestora într-o primărie. Este foarte importantă și integritatea morală prin faptul că nu am avut probleme cu legea, nu am fost arestat sau cercetat penal. Probabil și faptul că sunt ambițios, organizat, sunt căsătorit, am doi copii și cunosc problemele noii generații și cred că cel mai important este faptul că spre deosebire de alții eu nu fac politică pentru carieră, bani, funcții. Vreau doar să mă simt bine în țara mea, orașul meu, să nu mă mai conducă hoții, repetenții, ticăloșii și trădătorii. Ca orice om am și puncte slabe, dar cred că pentru mine tinerețea poate fi un punct slab, dar cu siguranță și faptul că nu am 10 miliarde să îmi fac campania electorală și să dau mese la oameni este un punct slab, dar aici este vorba de principii.

Rep.: Care ar fi cele mai importante proiecte pe care le-ați implementa în Reghin?

A.C.: Dacă vă spun acum probabil voi da idei primăriței și fostului primar care nu au reușit să aducă Reghinul la potențialul de dezvoltare pe care îl avem și dimpotrivă am pierdut 12 ani. Totuși, cred că unul din marile proiecte ar fi dezvoltarea unei zone de agrement la Pădurea Rotundă, proiect început în timpul mandatului meu de consilier local și distrus în ultimii 3 ani, pentru a nu mai fi nevoiți să meargă reghineniil a Weekend, la Tîrgu Mureș, la Băile Figa sau în Banffy.

Stimă și respect din partea celor dragi

Anamaria Simineț, Mișcarea Populară, comuna Răstolița:

La mulți ani, sănătate, iubire, stimă și respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, împliniri frumoase. Să ai parte doar de momente și clipe de neuitat, să obții ceea ce iți dorești cu adevărat căci doar aceasta este singura cale spre împlinire, realizare și fericire!”

Vasile Cîmpean, consilier local Mișcarea Populară, comuna Batoș:

Îți urăm o zi plină de fericire, liniște și momente de neuitat. Să ai parte numai de împliniri, satisfacții, multă sănătate. Fie ca ce e mai bun să vină de acum încolo. La mulți ani!”

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE